048943 - Jonge Boerenstand, verkleed om deel te nemen aan de historische optocht te Tilburg op 21 juli 1929. Op de 1e rij vlnr: Jac. Koks, Miet v.d. Bogaard, Cor Koks, Thea Heerkens, Willem van Pelt. Op de 2e rij vlnr: Cor van Pelt, Harrie Priems, Jo Koks, Piet van Pelt, Jan van Roestel, Miet van Pelt. Op de 3e rij: Jan van Pelt, Piet Heerkens, a. Heerkens, Van Pelt, H. Mijland. - Foto's & Kaarten

Jonge Boerenstand, verkleed om deel te nemen aan de historische optocht te Tilburg op 21 juli 1929. Op de 1e rij vlnr: Jac. Koks, Miet v.d. Bogaard, Cor Koks, Thea Heerkens, Willem van Pelt. Op de 2e rij vlnr: Cor van Pelt, Harrie Priems, Jo Koks, Piet van Pelt, Jan van Roestel, Miet van Pelt. Op de 3e rij: Jan van Pelt, Piet Heerkens, a. Heerkens, Van Pelt, H. Mijland.

Fotonummer["048943"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf21-07-1929
HerkomstRoestel, J. van
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJonge Boerenstand, verkleed om deel te nemen aan de historische optocht te Tilburg op 21 juli 1929. Op de 1e rij vlnr: Jac. Koks, Miet v.d. Bogaard, Cor Koks, Thea Heerkens, Willem van Pelt. Op de 2e rij vlnr: Cor van Pelt, Harrie Priems, Jo Koks, Piet van Pelt, Jan van Roestel, Miet van Pelt. Op de 3e rij: Jan van Pelt, Piet Heerkens, a. Heerkens, Van Pelt, H. Mijland.
Datum

048943 - Jonge Boerenstand, verkleed om deel te nemen aan de historische optocht te Tilburg op 21 juli 1929. Op de 1e rij vlnr: Jac. Koks, Miet v.d. Bogaard, Cor Koks, Thea Heerkens, Willem van Pelt. Op de 2e rij  vlnr: Cor van Pelt, Harrie Priems, Jo Koks, Piet van Pelt, Jan van Roestel, Miet van Pelt. Op de 3e rij: Jan van Pelt, Piet Heerkens, a. Heerkens, Van Pelt, H. Mijland.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag