TLB023000149_003 - Panoramafoto met hoog- en laagbouw genomen in de richting van Loon op Zand. In het midden is de zendmast "Televisietoren van Loon op Zand" te zien. De hoge flats van links naar rechts zijn gelegen aan de Schubertstraat (2x), Corellistraat, Sibeliusstraat, de Nobelstraat (3x) en Gombertstraat, welke laatste 4 inmiddels zijn gesloopt Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI. - Foto's & Kaarten

Panoramafoto met hoog- en laagbouw genomen in de richting van Loon op Zand. In het midden is de zendmast "Televisietoren van Loon op Zand" te zien. De hoge flats van links naar rechts zijn gelegen aan de Schubertstraat (2x), Corellistraat, Sibeliusstraat, de Nobelstraat (3x) en Gombertstraat, welke laatste 4 inmiddels zijn gesloopt Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.

Fotonummer["TLB023000149_003"]
PlaatsTilburg
Straat["Averkampstraat","Sweelincklaan"]
WijkTilburg Noord (Quirijnstok-de Schans)
Datering vanaf01-03-1990
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPanoramafoto met hoog- en laagbouw genomen in de richting van Loon op Zand. In het midden is de zendmast "Televisietoren van Loon op Zand" te zien. De hoge flats van links naar rechts zijn gelegen aan de Schubertstraat (2x), Corellistraat, Sibeliusstraat, de Nobelstraat (3x) en Gombertstraat, welke laatste 4 inmiddels zijn gesloopt Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.
Datum

TLB023000149_003 - Panoramafoto met hoog- en laagbouw  genomen in de richting van Loon op Zand. In het midden is de zendmast "Televisietoren van Loon op Zand" te zien.
De hoge flats van links naar rechts zijn gelegen aan de Schubertstraat (2x), Corellistraat, Sibeliusstraat, de Nobelstraat (3x) en Gombertstraat, welke laatste 4 inmiddels zijn gesloopt 
 
Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag