026449 - Kledingwinkel van Nouwens met woonhuis in de Missionarisstraat. In de volksmond werd de winkel Miet Put genoemd. Later verhuisde de winkel naar de Lindenstraat, waar Nouwens van der Put of de gevel kwam te staan. Later werd de winkel Cleven-Nouwens. De Missionarisstraat was een doorlopende straat. Nu kruist de Wilgenstraat de Missionarisstraat. - Foto's & Kaarten

Kledingwinkel van Nouwens met woonhuis in de Missionarisstraat. In de volksmond werd de winkel Miet Put genoemd. Later verhuisde de winkel naar de Lindenstraat, waar Nouwens van der Put of de gevel kwam te staan. Later werd de winkel Cleven-Nouwens. De Missionarisstraat was een doorlopende straat. Nu kruist de Wilgenstraat de Missionarisstraat.

Fotonummer["026449"]
PlaatsTilburg
Straat["Missionarisstraat"]
WijkNoordhoek
Datering vanaf1965
FotograafPublieke Werken
HerkomstPublieke Werken, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKledingwinkel van Nouwens met woonhuis in de Missionarisstraat. In de volksmond werd de winkel Miet Put genoemd. Later verhuisde de winkel naar de Lindenstraat, waar Nouwens van der Put of de gevel kwam te staan. Later werd de winkel Cleven-Nouwens. De Missionarisstraat was een doorlopende straat. Nu kruist de Wilgenstraat de Missionarisstraat.
Datum

026449 - Kledingwinkel van Nouwens met woonhuis in de Missionarisstraat. In de volksmond werd de winkel Miet Put genoemd. Later verhuisde de winkel naar de Lindenstraat, waar Nouwens van der Put of de gevel kwam te staan. Later werd de winkel Cleven-Nouwens.

De Missionarisstraat  was een doorlopende straat. Nu kruist de Wilgenstraat de Missionarisstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag