604067 - Koningswei, Tilburg. Inzegening van het wijkhuis Koningswei door pastoor Van Dun (parochie Heike) die naast kapelaan Soons (geestelijke met hoed) staat. Soons was de kracht achter het opzetten van het wijkwerk voor de Koningswei. Hij trok Bertje Eijgenraam (tweede van rechts) aan om het professionele maatschappelijk werk op zich te nemen. De wijk Koningswei had een arme bevolking die ondanks of misschien wel dankzij hun ellende, een groot gemeenschapsgevoel liet zien. - Foto's & Kaarten

Koningswei, Tilburg. Inzegening van het wijkhuis Koningswei door pastoor Van Dun (parochie Heike) die naast kapelaan Soons (geestelijke met hoed) staat. Soons was de kracht achter het opzetten van het wijkwerk voor de Koningswei. Hij trok Bertje Eijgenraam (tweede van rechts) aan om het professionele maatschappelijk werk op zich te nemen. De wijk Koningswei had een arme bevolking die ondanks of misschien wel dankzij hun ellende, een groot gemeenschapsgevoel liet zien.

Fotonummer["604067"]
PlaatsTilburg
Straat["Willemsplein"]
WijkKoningswei
Datering vanaf1948
FotograafH. Donders, Tilburg
Herkomst406, Collectie foto's Tilburg, 1865-heden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKoningswei, Tilburg. Inzegening van het wijkhuis Koningswei door pastoor Van Dun (parochie Heike) die naast kapelaan Soons (geestelijke met hoed) staat. Soons was de kracht achter het opzetten van het wijkwerk voor de Koningswei. Hij trok Bertje Eijgenraam (tweede van rechts) aan om het professionele maatschappelijk werk op zich te nemen. De wijk Koningswei had een arme bevolking die ondanks of misschien wel dankzij hun ellende, een groot gemeenschapsgevoel liet zien.
Datum

604067 - Koningswei, Tilburg. Inzegening van het wijkhuis Koningswei door pastoor Van Dun (parochie Heike) die naast kapelaan Soons (geestelijke met hoed) staat. Soons was de kracht achter het opzetten van het wijkwerk voor de Koningswei. Hij trok Bertje Eijgenraam (tweede van rechts) aan om het professionele maatschappelijk werk op zich te nemen. De wijk Koningswei had een arme bevolking die ondanks of misschien wel dankzij hun ellende, een groot gemeenschapsgevoel liet zien.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag