1611_103 - Heuvelstraat in Beeld. In 1975 werd hier de Heuvelhofpassage geopend. L Mutsaers had het concept bedacht en Architectenbureau Bollen, Coumans en Schuit tekende voor de uitwerking. Al snel bleken de entrees te smal en werd het Architectenbureau Van Oers ingeschakeld om die te verbreden. Sinds 206 is de Heuvelhof niet meer aan de orde. Het pand staat op de MIP lijst. - Foto's & Kaarten

Heuvelstraat in Beeld. In 1975 werd hier de Heuvelhofpassage geopend. L Mutsaers had het concept bedacht en Architectenbureau Bollen, Coumans en Schuit tekende voor de uitwerking. Al snel bleken de entrees te smal en werd het Architectenbureau Van Oers ingeschakeld om die te verbreden. Sinds 206 is de Heuvelhof niet meer aan de orde. Het pand staat op de MIP lijst.

Fotonummer["1611_103"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
Datering vanaf04-04-2014
Datering tot2015
FotograafJan van Oevelen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHeuvelstraat in Beeld. In 1975 werd hier de Heuvelhofpassage geopend. L Mutsaers had het concept bedacht en Architectenbureau Bollen, Coumans en Schuit tekende voor de uitwerking. Al snel bleken de entrees te smal en werd het Architectenbureau Van Oers ingeschakeld om die te verbreden. Sinds 206 is de Heuvelhof niet meer aan de orde. Het pand staat op de MIP lijst.
AnnotatieJan van Oevelen, "Heuvelstraat in beeld : nu en in het verleden. Een straat van architecten, winkeliers, ondernemers, bewoners en studenten". 1915
Huisnummer103
Datum

1611_103 - Heuvelstraat in Beeld. In 1975 werd hier de Heuvelhofpassage geopend. L Mutsaers had het concept bedacht en Architectenbureau Bollen, Coumans en Schuit tekende voor de uitwerking. Al snel bleken de entrees te smal en werd het Architectenbureau Van Oers ingeschakeld om die te verbreden. Sinds 206 is de Heuvelhof niet meer aan de orde. Het pand staat op de MIP lijst.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag