651308 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Rustig en lekker in het zonnetje staan de gasten en enkele Tilburgse belangstellenden te luisteren naar de speech van de Tilburgse loco-burgemeester, de heer Van Eijkeren. Van links naar rechts: een gilde lid, enkele Tilburgers, de heer en mevrouw van der Harten (commissaris van de koningin) daarnaast, tweede van rechts met regenjas over de arm, de voorzitter de heer Van der Veer en daarnaast de loco-burgemeester van Breda de heer Sandtberg. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Rustig en lekker in het zonnetje staan de gasten en enkele Tilburgse belangstellenden te luisteren naar de speech van de Tilburgse loco-burgemeester, de heer Van Eijkeren. Van links naar rechts: een gilde lid, enkele Tilburgers, de heer en mevrouw van der Harten (commissaris van de koningin) daarnaast, tweede van rechts met regenjas over de arm, de voorzitter de heer Van der Veer en daarnaast de loco-burgemeester van Breda de heer Sandtberg.

Fotonummer["651308"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Rustig en lekker in het zonnetje staan de gasten en enkele Tilburgse belangstellenden te luisteren naar de speech van de Tilburgse loco-burgemeester, de heer Van Eijkeren. Van links naar rechts: een gilde lid, enkele Tilburgers, de heer en mevrouw van der Harten (commissaris van de koningin) daarnaast, tweede van rechts met regenjas over de arm, de voorzitter de heer Van der Veer en daarnaast de loco-burgemeester van Breda de heer Sandtberg.
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Datum

651308 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Rustig en lekker in het zonnetje staan de gasten en enkele Tilburgse belangstellenden te luisteren naar de speech van de Tilburgse loco-burgemeester, de heer Van Eijkeren. Van links naar rechts: een gilde lid, enkele Tilburgers, de heer en mevrouw van der Harten (commissaris van de koningin) daarnaast, tweede van rechts met regenjas over de arm, de voorzitter de heer Van der Veer en daarnaast de loco-burgemeester van Breda de heer Sandtberg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag