066315 - Zilveren bruiloft van Willem Haans, geboren te Tilburg op 7 september 1879, "stukkenopdoender" van beroep, en Maria Bernadetee (Marie) van Spaandonk, geboren te Tilburg op 25 mei 1877. Zittend op de voorgrond rechts Jo Haans (getrouwd met Christ van der Heiden) en twee onbekenden. Op de volgende rij v.l.n.r. Lien van Spaaendonk, Marie van Spaandonk, Willem Haans en twee onbekenden. Op de volgende rij eerste van links Cor Haans (getrouwd met Koos Lapien) en zesde van links Anna Haans (getrouwd met Harrie Smolders). Op de laatste rij links Jos Haans (getrouwd met Sjaan Bouwens), vervolgens Piet Haans (getrouwd met Tonny Hoek), vijfde van links Koos Haans links van hem zijn vrouw Net Lapien, en geheel rechts Harrie Smolders. Cornelia Haans staat in de derde rij als vierde van links (schuin rechts van haar vader). - Foto's & Kaarten

Zilveren bruiloft van Willem Haans, geboren te Tilburg op 7 september 1879, "stukkenopdoender" van beroep, en Maria Bernadetee (Marie) van Spaandonk, geboren te Tilburg op 25 mei 1877. Zittend op de voorgrond rechts Jo Haans (getrouwd met Christ van der Heiden) en twee onbekenden. Op de volgende rij v.l.n.r. Lien van Spaaendonk, Marie van Spaandonk, Willem Haans en twee onbekenden. Op de volgende rij eerste van links Cor Haans (getrouwd met Koos Lapien) en zesde van links Anna Haans (getrouwd met Harrie Smolders). Op de laatste rij links Jos Haans (getrouwd met Sjaan Bouwens), vervolgens Piet Haans (getrouwd met Tonny Hoek), vijfde van links Koos Haans links van hem zijn vrouw Net Lapien, en geheel rechts Harrie Smolders. Cornelia Haans staat in de derde rij als vierde van links (schuin rechts van haar vader).

Fotonummer["066315"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf04-05-1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingZilveren bruiloft van Willem Haans, geboren te Tilburg op 7 september 1879, "stukkenopdoender" van beroep, en Maria Bernadetee (Marie) van Spaandonk, geboren te Tilburg op 25 mei 1877. Zittend op de voorgrond rechts Jo Haans (getrouwd met Christ van der Heiden) en twee onbekenden. Op de volgende rij v.l.n.r. Lien van Spaaendonk, Marie van Spaandonk, Willem Haans en twee onbekenden. Op de volgende rij eerste van links Cor Haans (getrouwd met Koos Lapien) en zesde van links Anna Haans (getrouwd met Harrie Smolders). Op de laatste rij links Jos Haans (getrouwd met Sjaan Bouwens), vervolgens Piet Haans (getrouwd met Tonny Hoek), vijfde van links Koos Haans links van hem zijn vrouw Net Lapien, en geheel rechts Harrie Smolders. Cornelia Haans staat in de derde rij als vierde van links (schuin rechts van haar vader).
Datum

066315 - Zilveren bruiloft van Willem Haans, geboren te Tilburg op 7 september 1879, "stukkenopdoender" van beroep, en Maria Bernadetee (Marie) van Spaandonk, geboren te Tilburg op 25 mei 1877. Zittend op de voorgrond rechts Jo Haans (getrouwd met Christ van der Heiden) en twee onbekenden. Op de volgende rij v.l.n.r. Lien van Spaaendonk, Marie van Spaandonk, Willem Haans en twee onbekenden. Op de volgende rij eerste van links Cor Haans (getrouwd met Koos Lapien) en zesde van links Anna Haans (getrouwd met Harrie Smolders). Op de laatste rij links Jos Haans (getrouwd met Sjaan Bouwens), vervolgens Piet Haans (getrouwd met Tonny Hoek), vijfde van links Koos Haans links van hem zijn vrouw Net Lapien, en geheel rechts Harrie Smolders. Cornelia Haans staat in de derde rij als vierde van links (schuin rechts van haar vader).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag