TLB023000775_003 - Tijdens de "Gemeentedag", met als thema "Bouwen en Leven", konden belangstellenden met busritten door Tilburg om de bouwontwikkelingen te bekijken. Op de foto BBA-lijnbus 48 richting wijk De Kievit en op de achtergrond de hoofdingang van NS Station Tilburg Centrum naar een ontwerp van Ir. Koenraad van der Gaast. Opvallend onderdeel van dit station is het zgn. zwevend dak wat in de volksmond het kroepoekdak wordt genoemd.. - Foto's & Kaarten

Tijdens de "Gemeentedag", met als thema "Bouwen en Leven", konden belangstellenden met busritten door Tilburg om de bouwontwikkelingen te bekijken. Op de foto BBA-lijnbus 48 richting wijk De Kievit en op de achtergrond de hoofdingang van NS Station Tilburg Centrum naar een ontwerp van Ir. Koenraad van der Gaast. Opvallend onderdeel van dit station is het zgn. zwevend dak wat in de volksmond het kroepoekdak wordt genoemd..

DownloadbaarJa
Fotonummer["TLB023000775_003"]
Plaats(en)Tilburg
Straat["Spoorlaan"]
WijkCentrum
Datering vanaf09-1994
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
Uitgebreide omschrijvingTijdens de "Gemeentedag", met als thema "Bouwen en Leven", konden belangstellenden met busritten door Tilburg om de bouwontwikkelingen te bekijken. Op de foto BBA-lijnbus 48 richting wijk De Kievit en op de achtergrond de hoofdingang van NS Station Tilburg Centrum naar een ontwerp van Ir. Koenraad van der Gaast. Opvallend onderdeel van dit station is het zgn. zwevend dak wat in de volksmond het kroepoekdak wordt genoemd..
Datum

TLB023000775_003 - Tijdens de "Gemeentedag", met als thema "Bouwen en Leven", konden belangstellenden met busritten door Tilburg om de bouwontwikkelingen te bekijken.
Op de foto BBA-lijnbus 48 richting wijk De Kievit en op de achtergrond de hoofdingang van NS Station Tilburg Centrum naar een ontwerp van Ir. Koenraad van der Gaast. Opvallend onderdeel van dit station is het zgn. zwevend dak wat in de volksmond het kroepoekdak wordt genoemd..
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag