043910 - Spelers van vereniging Katholiek Toneel na de opvoering van het toneelstuk Leontientje in zaal Pas Buiten. Het stuk werd geschreven door Felix Timmermans en Eduard Veterman. Aan de tafel links de pastoor gespeeld door Jan v.d. Akker, rechts zittend aan de tafel J.B. Verbunt en achter hem zijn oudste zoon, Joseph Verbunt. Dezelfde avond werd in de Tilburgse stadsschouwburg het stuk "de pastoor van Neuvillette" opgevoerd, waarmee oud-Tilburger Vincent Berghegge zijn twintigjarige toneelcarrière vierde. - Foto's & Kaarten

Spelers van vereniging Katholiek Toneel na de opvoering van het toneelstuk Leontientje in zaal Pas Buiten. Het stuk werd geschreven door Felix Timmermans en Eduard Veterman. Aan de tafel links de pastoor gespeeld door Jan v.d. Akker, rechts zittend aan de tafel J.B. Verbunt en achter hem zijn oudste zoon, Joseph Verbunt. Dezelfde avond werd in de Tilburgse stadsschouwburg het stuk "de pastoor van Neuvillette" opgevoerd, waarmee oud-Tilburger Vincent Berghegge zijn twintigjarige toneelcarrière vierde.

Fotonummer["043910"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf05-11-1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSpelers van vereniging Katholiek Toneel na de opvoering van het toneelstuk Leontientje in zaal Pas Buiten. Het stuk werd geschreven door Felix Timmermans en Eduard Veterman. Aan de tafel links de pastoor gespeeld door Jan v.d. Akker, rechts zittend aan de tafel J.B. Verbunt en achter hem zijn oudste zoon, Joseph Verbunt. Dezelfde avond werd in de Tilburgse stadsschouwburg het stuk "de pastoor van Neuvillette" opgevoerd, waarmee oud-Tilburger Vincent Berghegge zijn twintigjarige toneelcarrière vierde.
AnnotatieNTC 4.11.1930, Roomsch Leven 2.11.1930.
Datum

043910 - Spelers van vereniging Katholiek Toneel na de opvoering van het toneelstuk Leontientje in zaal Pas Buiten. Het stuk werd geschreven door Felix Timmermans en Eduard Veterman. Aan de tafel links de pastoor gespeeld door Jan v.d. Akker, rechts zittend aan de tafel J.B. Verbunt en achter hem zijn oudste zoon, Joseph Verbunt. Dezelfde avond werd in de Tilburgse stadsschouwburg het stuk "de pastoor van Neuvillette" opgevoerd, waarmee oud-Tilburger Vincent Berghegge zijn twintigjarige toneelcarrière vierde.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag