075480 - Wijding van de Parochiekerk toegewijd aan de H. Joannes van Oisterwijk door Mgr. J. Diepen Bisschop van 's-Hertogenbosch in 1928. Zittend vlnr: past. van der Meijden, (St. Pettrusparochie), Mgr. J. diepen, pastoor van de Weerden (Joanneskerk), Burg. Verwiel.. - Foto's & Kaarten

Wijding van de Parochiekerk toegewijd aan de H. Joannes van Oisterwijk door Mgr. J. Diepen Bisschop van 's-Hertogenbosch in 1928. Zittend vlnr: past. van der Meijden, (St. Pettrusparochie), Mgr. J. diepen, pastoor van de Weerden (Joanneskerk), Burg. Verwiel..

Fotonummer["075480"]
PlaatsOisterwijk
Datering vanaf1928
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWijding van de Parochiekerk toegewijd aan de H. Joannes van Oisterwijk door Mgr. J. Diepen Bisschop van 's-Hertogenbosch in 1928. Zittend vlnr: past. van der Meijden, (St. Pettrusparochie), Mgr. J. diepen, pastoor van de Weerden (Joanneskerk), Burg. Verwiel..
Datum

075480 - Wijding  van de Parochiekerk toegewijd aan de H. Joannes van Oisterwijk door Mgr. J. Diepen Bisschop van 's-Hertogenbosch in 1928. Zittend vlnr: past. van der Meijden, (St. Pettrusparochie), Mgr. J. diepen,  pastoor van de Weerden (Joanneskerk), Burg. Verwiel..
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag