073445 - tekening door mr. Abraham Hendrik Balbian Verster (1830-1915) Geboren te Amsterdam overleden te Oisterwijk. Hij woonde met met zijn gezin in 'De Drye Swaantjes" aan de Lind. Hij was kantonrechter te Boxtel en Tilburg, bovendien was hij rentmeester over de goederen van baron van Lijnden, hij was stichter van de Israëlische begraafplaats aan de Hondsbergselaan. Een aantal schetsportretten van zijn hand zijn bewaard gebleven. - Foto's & Kaarten

tekening door mr. Abraham Hendrik Balbian Verster (1830-1915) Geboren te Amsterdam overleden te Oisterwijk. Hij woonde met met zijn gezin in 'De Drye Swaantjes" aan de Lind. Hij was kantonrechter te Boxtel en Tilburg, bovendien was hij rentmeester over de goederen van baron van Lijnden, hij was stichter van de Israëlische begraafplaats aan de Hondsbergselaan. Een aantal schetsportretten van zijn hand zijn bewaard gebleven.

Fotonummer["073445"]
PlaatsOisterwijk
Datering vanaf1860
HerkomstCollectie gem. Oisterwijk
Uiterlijke vormprent
Omschrijvingtekening door mr. Abraham Hendrik Balbian Verster (1830-1915) Geboren te Amsterdam overleden te Oisterwijk. Hij woonde met met zijn gezin in 'De Drye Swaantjes" aan de Lind. Hij was kantonrechter te Boxtel en Tilburg, bovendien was hij rentmeester over de goederen van baron van Lijnden, hij was stichter van de Israëlische begraafplaats aan de Hondsbergselaan. Een aantal schetsportretten van zijn hand zijn bewaard gebleven.
Datum

073445 - tekening door mr. Abraham Hendrik Balbian Verster (1830-1915) Geboren te  Amsterdam overleden te Oisterwijk. Hij woonde met met zijn gezin in 'De Drye Swaantjes" aan de Lind. Hij was kantonrechter te Boxtel en Tilburg, bovendien was hij rentmeester over de goederen van baron van Lijnden, hij was stichter van de Israëlische begraafplaats aan de Hondsbergselaan. Een aantal schetsportretten van zijn hand zijn bewaard gebleven.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag