048434 - Hulde aan bruid en bruidegom. Staande derde van links Johanna Hoofs-Schoenmakers. Zij was in 1924 cheffin van de stopsters bij textielfabriek Enneking. Vermoedelijk is deze foto gemaakt ter gelegenheid van de bruiloft van een van de stopsters. - Foto's & Kaarten

Hulde aan bruid en bruidegom. Staande derde van links Johanna Hoofs-Schoenmakers. Zij was in 1924 cheffin van de stopsters bij textielfabriek Enneking. Vermoedelijk is deze foto gemaakt ter gelegenheid van de bruiloft van een van de stopsters.

Fotonummer["048434"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1924
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHulde aan bruid en bruidegom. Staande derde van links Johanna Hoofs-Schoenmakers. Zij was in 1924 cheffin van de stopsters bij textielfabriek Enneking. Vermoedelijk is deze foto gemaakt ter gelegenheid van de bruiloft van een van de stopsters.
Datum

048434 - Hulde aan bruid en bruidegom. Staande derde van links Johanna Hoofs-Schoenmakers. Zij was in 1924 cheffin van de stopsters bij textielfabriek Enneking. Vermoedelijk is deze foto gemaakt ter gelegenheid van de bruiloft van een van de stopsters.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag