17280621 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. De Tilburgse kermis gaat ten tijde van corona in aangepaste vorm door. Kleiner en onder de naam Vakantiekermis. Bij de suikerspinkraam op de Paleisring kunnen bezoekers de handen desinfecteren. Daarnaast worden de coronaregels vermeld op borden op de toonbank. - Foto's & Kaarten

Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. De Tilburgse kermis gaat ten tijde van corona in aangepaste vorm door. Kleiner en onder de naam Vakantiekermis. Bij de suikerspinkraam op de Paleisring kunnen bezoekers de handen desinfecteren. Daarnaast worden de coronaregels vermeld op borden op de toonbank.

Fotonummer["17280621"]
PlaatsTilburg
Straat["Paleisring"]
Datering vanaf19-07-2020
FotograafMaria van der Heyden
Herkomst1728 Archief Covid-19
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCovid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. De Tilburgse kermis gaat ten tijde van corona in aangepaste vorm door. Kleiner en onder de naam Vakantiekermis. Bij de suikerspinkraam op de Paleisring kunnen bezoekers de handen desinfecteren. Daarnaast worden de coronaregels vermeld op borden op de toonbank.
Datum

17280621 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. De Tilburgse kermis gaat ten tijde van corona in aangepaste vorm door. Kleiner en onder de naam Vakantiekermis. Bij de suikerspinkraam op de Paleisring kunnen bezoekers de handen desinfecteren. Daarnaast worden de coronaregels vermeld op borden op de toonbank.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag