653991 - Feest ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van de parochie Allerheiligst sacrament. Speciaal voor de jeugd was er die dag een springkussen gehuurd. Het was echter zulk slecht weer dat pastoor Lebrun besloot om het kussen in de kerk te leggen, waar hij zelf ook nog even de sprong had gewaagd. - Foto's & Kaarten

Feest ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van de parochie Allerheiligst sacrament. Speciaal voor de jeugd was er die dag een springkussen gehuurd. Het was echter zulk slecht weer dat pastoor Lebrun besloot om het kussen in de kerk te leggen, waar hij zelf ook nog even de sprong had gewaagd.

Fotonummer["653991"]
PlaatsTilburg
WijkArmhoef
Datering vanaf14-06-1998
FotograafC. Jongmans
HerkomstParochieel Missie Centrum Sacramentsparochie
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFeest ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van de parochie Allerheiligst sacrament. Speciaal voor de jeugd was er die dag een springkussen gehuurd. Het was echter zulk slecht weer dat pastoor Lebrun besloot om het kussen in de kerk te leggen, waar hij zelf ook nog even de sprong had gewaagd.
Datum

653991 - Feest ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van de parochie Allerheiligst sacrament. Speciaal voor de jeugd was er die dag een springkussen gehuurd. Het was echter zulk slecht weer dat pastoor Lebrun besloot om het kussen in de kerk te leggen, waar hij zelf ook nog even de sprong had gewaagd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag