90859 - Made en Drimmelen. Koningin Wilhelmina 25 jaar vorstin. Dit feest werd ook in Made uitbundig gevierd met op verschillende plaatsen prachtige bogen, zoals hier in de Dreef. Het huis rechts is no 2 en wordt later de viswinkel van G. Jol. Links op de foto de winkel van Willem van den Noort en zijn vrouw Jo Kaijen. Zij begonnen deze winkel na hun trouwen in 1907 aan het Molenplein in Made. Zij verkochten er zoals het reclamebord aangeeft, manufacturen, modeartikelen, bedden, maar ook in sigaren. In 1927 verhuisd naar de Marktstraat. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. Koningin Wilhelmina 25 jaar vorstin. Dit feest werd ook in Made uitbundig gevierd met op verschillende plaatsen prachtige bogen, zoals hier in de Dreef. Het huis rechts is no 2 en wordt later de viswinkel van G. Jol. Links op de foto de winkel van Willem van den Noort en zijn vrouw Jo Kaijen. Zij begonnen deze winkel na hun trouwen in 1907 aan het Molenplein in Made. Zij verkochten er zoals het reclamebord aangeeft, manufacturen, modeartikelen, bedden, maar ook in sigaren. In 1927 verhuisd naar de Marktstraat.

Fotonummer["90859"]
PlaatsMade
Straat["Dreef"]
Datering vanaf1923
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. Koningin Wilhelmina 25 jaar vorstin. Dit feest werd ook in Made uitbundig gevierd met op verschillende plaatsen prachtige bogen, zoals hier in de Dreef. Het huis rechts is no 2 en wordt later de viswinkel van G. Jol. Links op de foto de winkel van Willem van den Noort en zijn vrouw Jo Kaijen. Zij begonnen deze winkel na hun trouwen in 1907 aan het Molenplein in Made. Zij verkochten er zoals het reclamebord aangeeft, manufacturen, modeartikelen, bedden, maar ook in sigaren. In 1927 verhuisd naar de Marktstraat.
Datum

90859 - Made en Drimmelen. Koningin Wilhelmina 25 jaar vorstin. Dit feest werd ook in Made uitbundig gevierd met op verschillende plaatsen prachtige bogen, zoals hier in de Dreef. Het huis rechts is no 2 en wordt later de viswinkel van G. Jol.
Links op de foto de winkel van Willem van den Noort en zijn vrouw Jo Kaijen. Zij begonnen deze winkel na hun trouwen in 1907 aan het Molenplein in Made. Zij verkochten er zoals het reclamebord aangeeft, manufacturen, modeartikelen, bedden, maar ook in sigaren. In 1927 verhuisd naar de Marktstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag