062301 - Trappistenbier. Krantenbericht om te waarschuwen tegen "trapistanabier" van Majoie, met daaronder nog een extra waarschuwing voor datzelfde bier. Het bier zou het zo gunstig bekende trappistenbier willen vervangen. Er wordt gesproken over minder nette concurrentie. Het bericht is ondertekend door J.A. Berghegge, de generaal-agent der Trappistenbierbrouwerij. - Foto's & Kaarten

Trappistenbier. Krantenbericht om te waarschuwen tegen "trapistanabier" van Majoie, met daaronder nog een extra waarschuwing voor datzelfde bier. Het bier zou het zo gunstig bekende trappistenbier willen vervangen. Er wordt gesproken over minder nette concurrentie. Het bericht is ondertekend door J.A. Berghegge, de generaal-agent der Trappistenbierbrouwerij.

Fotonummer["062301"]
PlaatsBerkel-Enschot
Straat["Eindhovenseweg"]
Datering vanaf1904
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingTrappistenbier. Krantenbericht om te waarschuwen tegen "trapistanabier" van Majoie, met daaronder nog een extra waarschuwing voor datzelfde bier. Het bier zou het zo gunstig bekende trappistenbier willen vervangen. Er wordt gesproken over minder nette concurrentie. Het bericht is ondertekend door J.A. Berghegge, de generaal-agent der Trappistenbierbrouwerij.
Datum

062301 - Trappistenbier. Krantenbericht om te waarschuwen tegen "trapistanabier" van  Majoie, met daaronder nog een extra waarschuwing voor datzelfde bier. Het bier zou het zo gunstig bekende trappistenbier willen vervangen. Er wordt gesproken over minder nette concurrentie. Het bericht is ondertekend door J.A. Berghegge, de generaal-agent der Trappistenbierbrouwerij.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag