054627 - Leden van het "brokkenhuis", een onderafdeling van de St. Elisabethvereniging. Zittend v.l.n.r. N.N., deken H.C. van der Kamp, Miet van Gool, Cornelia van de Lisdonk-van Croonenburg, Miet van de Biggelaar en Maria Gertruda de Wert-Bruurs. Staande v.l.n.r. Miet Prinsen, Miet de Graaf, Miet van Gils-Verhoeven, Anneke van de Poel, N.N. en Pietje Simons-Vriens. - Foto's & Kaarten

Leden van het "brokkenhuis", een onderafdeling van de St. Elisabethvereniging. Zittend v.l.n.r. N.N., deken H.C. van der Kamp, Miet van Gool, Cornelia van de Lisdonk-van Croonenburg, Miet van de Biggelaar en Maria Gertruda de Wert-Bruurs. Staande v.l.n.r. Miet Prinsen, Miet de Graaf, Miet van Gils-Verhoeven, Anneke van de Poel, N.N. en Pietje Simons-Vriens.

Fotonummer["054627"]
PlaatsHilvarenbeek
Datering vanaf1935
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLeden van het "brokkenhuis", een onderafdeling van de St. Elisabethvereniging. Zittend v.l.n.r. N.N., deken H.C. van der Kamp, Miet van Gool, Cornelia van de Lisdonk-van Croonenburg, Miet van de Biggelaar en Maria Gertruda de Wert-Bruurs. Staande v.l.n.r. Miet Prinsen, Miet de Graaf, Miet van Gils-Verhoeven, Anneke van de Poel, N.N. en Pietje Simons-Vriens.
Datum

054627 - Leden van het "brokkenhuis", een onderafdeling van de St. Elisabethvereniging. Zittend v.l.n.r. N.N., deken H.C. van der Kamp, Miet van Gool, Cornelia van de Lisdonk-van Croonenburg, Miet van de Biggelaar en Maria Gertruda de Wert-Bruurs. Staande v.l.n.r. Miet Prinsen, Miet de Graaf, Miet van Gils-Verhoeven, Anneke van de Poel, N.N. en Pietje Simons-Vriens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag