651319 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Na de gildegroet gaan de genodigden het gemeentehuis binnen. De secretaris van de 'Stichting Tilburg 125 jaar stad aan het Spoor, de heer Jacob H.S.M. Veen geeft het sein voor enkele toespraken. Hij nodigt daartoe de voorzitter van de stichting, de heer Van der Veer, als eerste spreker uit. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Na de gildegroet gaan de genodigden het gemeentehuis binnen. De secretaris van de 'Stichting Tilburg 125 jaar stad aan het Spoor, de heer Jacob H.S.M. Veen geeft het sein voor enkele toespraken. Hij nodigt daartoe de voorzitter van de stichting, de heer Van der Veer, als eerste spreker uit.

Fotonummer["651319"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Na de gildegroet gaan de genodigden het gemeentehuis binnen. De secretaris van de 'Stichting Tilburg 125 jaar stad aan het Spoor, de heer Jacob H.S.M. Veen geeft het sein voor enkele toespraken. Hij nodigt daartoe de voorzitter van de stichting, de heer Van der Veer, als eerste spreker uit.
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Huisnummer26
Datum

651319 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Na de gildegroet gaan de genodigden het gemeentehuis binnen.  De secretaris van de 'Stichting Tilburg 125 jaar stad aan het Spoor, de heer Jacob H.S.M. Veen geeft het sein voor enkele toespraken. Hij nodigt daartoe de voorzitter van de stichting, de heer Van der Veer, als eerste spreker uit.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag