057871 - Gilze. aan de linkerzijde van de Kerkstraat woonden in 1917 achtereenvolgens W. van de Burg, veldwachter, J. Botermans steenfabrikant, A. Graumans en F.Th Botermans, steenfabrikant en zoon van voorgenoemde in het grote pand. Daarnaast de looierij en het huis van J. Schellekens en de woning van C. van Dorst, machinefabrikant. een steenfabriek was door J. Botermans opgericht in 1890 aan de Alphenseweg. - Foto's & Kaarten

Gilze. aan de linkerzijde van de Kerkstraat woonden in 1917 achtereenvolgens W. van de Burg, veldwachter, J. Botermans steenfabrikant, A. Graumans en F.Th Botermans, steenfabrikant en zoon van voorgenoemde in het grote pand. Daarnaast de looierij en het huis van J. Schellekens en de woning van C. van Dorst, machinefabrikant. een steenfabriek was door J. Botermans opgericht in 1890 aan de Alphenseweg.

Fotonummer["057871"]
PlaatsGilze
Straat["Kerkstraat"]
Datering vanaf1920
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGilze. aan de linkerzijde van de Kerkstraat woonden in 1917 achtereenvolgens W. van de Burg, veldwachter, J. Botermans steenfabrikant, A. Graumans en F.Th Botermans, steenfabrikant en zoon van voorgenoemde in het grote pand. Daarnaast de looierij en het huis van J. Schellekens en de woning van C. van Dorst, machinefabrikant. een steenfabriek was door J. Botermans opgericht in 1890 aan de Alphenseweg.
Datum

057871 - Gilze. aan de linkerzijde van de Kerkstraat woonden in 1917 achtereenvolgens W. van de Burg, veldwachter, J. Botermans steenfabrikant, A. Graumans en F.Th Botermans, steenfabrikant en zoon van voorgenoemde in het grote pand. Daarnaast de looierij en het huis van J. Schellekens en de woning van C. van Dorst, machinefabrikant. een steenfabriek was door J. Botermans opgericht in 1890 aan de Alphenseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag