001563 - De Lange Nieuwstraat in oostelijke richting. Links Lange Nieuwstraat nr. 65, woning en winkel van sigarenfabrikant J. van Beek, merk 'Grando'. Voor het raam een poster van de 'Apollo-bioscope'. Enkele panden verder achter het puntgeveltje, de bewaarschool van de gereformeerde gemeente. Links de Nijverstraat. - Foto's & Kaarten

De Lange Nieuwstraat in oostelijke richting. Links Lange Nieuwstraat nr. 65, woning en winkel van sigarenfabrikant J. van Beek, merk 'Grando'. Voor het raam een poster van de 'Apollo-bioscope'. Enkele panden verder achter het puntgeveltje, de bewaarschool van de gereformeerde gemeente. Links de Nijverstraat.

Fotonummer["001563"]
PlaatsTilburg
Straat["Lange Nieuwstraat"]
Datering vanaf1915
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe Lange Nieuwstraat in oostelijke richting. Links Lange Nieuwstraat nr. 65, woning en winkel van sigarenfabrikant J. van Beek, merk 'Grando'. Voor het raam een poster van de 'Apollo-bioscope'. Enkele panden verder achter het puntgeveltje, de bewaarschool van de gereformeerde gemeente. Links de Nijverstraat.
Huisnummer85
Datum

001563 - De Lange Nieuwstraat in oostelijke richting. Links Lange Nieuwstraat nr. 65, woning en winkel van sigarenfabrikant J. van Beek, merk 'Grando'. Voor het raam een poster van de 'Apollo-bioscope'. Enkele panden verder achter het puntgeveltje, de bewaarschool van de gereformeerde gemeente. Links de Nijverstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag