602006 - Interieur van het atelier van hoffotograaf Van Beurden aan de Willem II-straat 39. De twee leerling fotografen zijn foto´s of reproducties aan het retoucheren. Daarachter staan een jongen aan de drukpers. Gezien de grote hoeveelheid foto´s of prenten die links op de foto staan opgestapeld had het atelier opdrachten genoeg. Rechts staan de geretoucheerde portretfoto´s te drogen. De persoon in het midden is Leo van Beurden (1905-1961), de latere en laatste fotograaf van atelier A. van Beurden. - Foto's & Kaarten

Interieur van het atelier van hoffotograaf Van Beurden aan de Willem II-straat 39. De twee leerling fotografen zijn foto´s of reproducties aan het retoucheren. Daarachter staan een jongen aan de drukpers. Gezien de grote hoeveelheid foto´s of prenten die links op de foto staan opgestapeld had het atelier opdrachten genoeg. Rechts staan de geretoucheerde portretfoto´s te drogen. De persoon in het midden is Leo van Beurden (1905-1961), de latere en laatste fotograaf van atelier A. van Beurden.

Fotonummer["602006"]
PlaatsTilburg
Straat["Willem II-straat"]
Datering vanaf1925
FotograafA. van Beurden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInterieur van het atelier van hoffotograaf Van Beurden aan de Willem II-straat 39. De twee leerling fotografen zijn foto´s of reproducties aan het retoucheren. Daarachter staan een jongen aan de drukpers. Gezien de grote hoeveelheid foto´s of prenten die links op de foto staan opgestapeld had het atelier opdrachten genoeg. Rechts staan de geretoucheerde portretfoto´s te drogen. De persoon in het midden is Leo van Beurden (1905-1961), de latere en laatste fotograaf van atelier A. van Beurden.
Huisnummer39
Datum

602006 - Interieur van het atelier van hoffotograaf Van Beurden aan de Willem II-straat 39. De twee leerling fotografen zijn foto´s of reproducties aan het retoucheren. Daarachter staan een jongen aan de drukpers. Gezien de grote hoeveelheid foto´s of prenten die links op de foto staan opgestapeld had het atelier opdrachten genoeg. Rechts staan de geretoucheerde portretfoto´s te drogen. De persoon in het midden is Leo van Beurden (1905-1961), de latere en laatste fotograaf van atelier A. van Beurden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag