048957 - Festiviteiten te Tilburg b.g.v. het 50-jarig regeringsjubileumvan Koningin Wilhelmina op 6 september 1948. Hier wordt nagespeeld: Aankomst van koning Willem II bij de 'Vier Winden' aan de Bredaseweg ter hoogte oud Belgisch lijntje. Nieuwe Koninklijke Harmonie heet de koning muzikaal welkom. Het rijtuig waarmee hij gekomen was stelde hij daarna ter beschikking van het gezelschap dat hem begroet had. Verslag over deze festiviteiten met optocht staat in het Nieuwsblad van dinsdag 7 september 1948. - Foto's & Kaarten

Festiviteiten te Tilburg b.g.v. het 50-jarig regeringsjubileumvan Koningin Wilhelmina op 6 september 1948. Hier wordt nagespeeld: Aankomst van koning Willem II bij de 'Vier Winden' aan de Bredaseweg ter hoogte oud Belgisch lijntje. Nieuwe Koninklijke Harmonie heet de koning muzikaal welkom. Het rijtuig waarmee hij gekomen was stelde hij daarna ter beschikking van het gezelschap dat hem begroet had. Verslag over deze festiviteiten met optocht staat in het Nieuwsblad van dinsdag 7 september 1948.

Fotonummer["048957"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg"]
Datering vanaf06-09-1948
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
HerkomstWijs, Lambert G. de
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFestiviteiten te Tilburg b.g.v. het 50-jarig regeringsjubileumvan Koningin Wilhelmina op 6 september 1948. Hier wordt nagespeeld: Aankomst van koning Willem II bij de 'Vier Winden' aan de Bredaseweg ter hoogte oud Belgisch lijntje. Nieuwe Koninklijke Harmonie heet de koning muzikaal welkom. Het rijtuig waarmee hij gekomen was stelde hij daarna ter beschikking van het gezelschap dat hem begroet had. Verslag over deze festiviteiten met optocht staat in het Nieuwsblad van dinsdag 7 september 1948.
Datum

048957 - Festiviteiten te Tilburg b.g.v. het 50-jarig regeringsjubileumvan Koningin Wilhelmina op 6 september 1948.
Hier wordt nagespeeld: Aankomst van koning Willem II bij de 'Vier Winden' aan de Bredaseweg ter hoogte oud Belgisch lijntje. Nieuwe Koninklijke Harmonie heet de koning muzikaal welkom. Het rijtuig waarmee hij gekomen was stelde hij daarna ter beschikking van het gezelschap dat hem begroet had. 
Verslag over deze festiviteiten met optocht staat in het Nieuwsblad van dinsdag 7 september 1948.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag