TLB023000281_001 - Schouwburgdirecteur Leo Pot (links), Ton Horn, Voorzitter van het Bestuur Schouwburg en Concertzaal (rechts) en Burgemeester Gerrit Brokx (midden) in gesprek in de foyer van de Stadsschouwburg ter gelegenheid van de heropening na restauratie van het interieur. Foto gemaakt in het kader van "Tilburg Treffend". - Foto's & Kaarten

Schouwburgdirecteur Leo Pot (links), Ton Horn, Voorzitter van het Bestuur Schouwburg en Concertzaal (rechts) en Burgemeester Gerrit Brokx (midden) in gesprek in de foyer van de Stadsschouwburg ter gelegenheid van de heropening na restauratie van het interieur. Foto gemaakt in het kader van "Tilburg Treffend".

Fotonummer["TLB023000281_001"]
PlaatsTilburg
Straat["Schouwburgring"]
WijkCentrum / Binnenstad
Datering vanaf01-09-1993
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSchouwburgdirecteur Leo Pot (links), Ton Horn, Voorzitter van het Bestuur Schouwburg en Concertzaal (rechts) en Burgemeester Gerrit Brokx (midden) in gesprek in de foyer van de Stadsschouwburg ter gelegenheid van de heropening na restauratie van het interieur. Foto gemaakt in het kader van "Tilburg Treffend".
Datum

TLB023000281_001 - Schouwburgdirecteur Leo Pot (links), Ton Horn, Voorzitter van het Bestuur Schouwburg en Concertzaal (rechts) en Burgemeester Gerrit Brokx (midden) in gesprek in de foyer van de Stadsschouwburg ter gelegenheid van de heropening na restauratie van het interieur.
Foto gemaakt in het kader van "Tilburg Treffend".
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag