064893 - De Herengracht met brug. Aan de brug kan men zien, dat deze foto van latere datum is dan ca 1926. De houten leuningen van de brug zijn inmiddels vervangen door een ijzeren leuning. Het gebouw op de achtergrond is een leerlooierij die in latere jaren is afgebroken, waarschijnlijk van A.A. van der Sluys. Je kunt nu nog steeds zien waar deze leerlooierij heeft gestaan, omdat daar de ruimte tussen de straat en het water breder is. Deze leerlooierij stond aan de zelfde kant als de Nedederlands Hervormde Kerk, welke op de achtergrond nog zichtbaar is. Gegevens over de vlonder links met daarop nog gedeeltelijk iemand in soldaten uniform ontbreken. Naar rechts gaat men richting van de sluis. - Foto's & Kaarten

De Herengracht met brug. Aan de brug kan men zien, dat deze foto van latere datum is dan ca 1926. De houten leuningen van de brug zijn inmiddels vervangen door een ijzeren leuning. Het gebouw op de achtergrond is een leerlooierij die in latere jaren is afgebroken, waarschijnlijk van A.A. van der Sluys. Je kunt nu nog steeds zien waar deze leerlooierij heeft gestaan, omdat daar de ruimte tussen de straat en het water breder is. Deze leerlooierij stond aan de zelfde kant als de Nedederlands Hervormde Kerk, welke op de achtergrond nog zichtbaar is. Gegevens over de vlonder links met daarop nog gedeeltelijk iemand in soldaten uniform ontbreken. Naar rechts gaat men richting van de sluis.

Fotonummer["064893"]
PlaatsDrimmelen
Straat["Herengracht"]
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe Herengracht met brug. Aan de brug kan men zien, dat deze foto van latere datum is dan ca 1926. De houten leuningen van de brug zijn inmiddels vervangen door een ijzeren leuning. Het gebouw op de achtergrond is een leerlooierij die in latere jaren is afgebroken, waarschijnlijk van A.A. van der Sluys. Je kunt nu nog steeds zien waar deze leerlooierij heeft gestaan, omdat daar de ruimte tussen de straat en het water breder is. Deze leerlooierij stond aan de zelfde kant als de Nedederlands Hervormde Kerk, welke op de achtergrond nog zichtbaar is. Gegevens over de vlonder links met daarop nog gedeeltelijk iemand in soldaten uniform ontbreken. Naar rechts gaat men richting van de sluis.
Datum

064893 - De Herengracht met brug. Aan de brug kan men zien, dat deze foto van latere datum is dan ca 1926. De houten leuningen van de brug zijn inmiddels vervangen door een ijzeren leuning. Het gebouw op de achtergrond is een leerlooierij die in latere jaren is afgebroken, waarschijnlijk van A.A. van der Sluys. Je kunt nu nog steeds zien waar deze leerlooierij heeft gestaan, omdat daar de ruimte tussen de straat en het water breder is.  Deze leerlooierij stond aan de zelfde kant als de Nedederlands Hervormde Kerk, welke op de achtergrond nog zichtbaar is.  Gegevens over de vlonder links met daarop nog gedeeltelijk iemand in soldaten uniform ontbreken.  Naar rechts gaat men richting van de sluis.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag