030685 - WO2 ; WOII ; Le Sage ten Broekstraat nr 9. Het Mariabeeld is door de bewoners van de straat na de tweede oorlog geplaatst, uit dankbaarheid voor het niet ontploffen van een bom uit een Duitse bommenwerper. Het beeld bevindt zich niet meer in de nis. - Foto's & Kaarten

WO2 ; WOII ; Le Sage ten Broekstraat nr 9. Het Mariabeeld is door de bewoners van de straat na de tweede oorlog geplaatst, uit dankbaarheid voor het niet ontploffen van een bom uit een Duitse bommenwerper. Het beeld bevindt zich niet meer in de nis.

Fotonummer["030685"]
PlaatsTilburg
Straat["Le Sage ten Broekstraat"]
WijkBesterd
Datering vanaf31-07-1979
FotograafPublieke Werken
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWO2 ; WOII ; Le Sage ten Broekstraat nr 9. Het Mariabeeld is door de bewoners van de straat na de tweede oorlog geplaatst, uit dankbaarheid voor het niet ontploffen van een bom uit een Duitse bommenwerper. Het beeld bevindt zich niet meer in de nis.
Huisnummer9
Datum

030685 - WO2 ; WOII ; Le Sage ten Broekstraat nr 9. Het Mariabeeld is door de bewoners van de straat na de tweede oorlog geplaatst, uit dankbaarheid voor het niet ontploffen van een bom uit een Duitse bommenwerper. Het beeld bevindt zich niet meer in de nis.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag