036762 - Spoorwegen, Centrale Werkplaats, Atelier, NS: IS HET EEN TRAM, IS HET EEN AUTO, IS HET EEN TREIN ? De "Micheline"-auto schiet met spookachtige snelheid over de ijzerenweg. Wij hebben vandaag, 4 mei 1932, de Micheline-auto ge fotografeerd. Of de benaming "auto-op-rails" wel juist is; we weten het niet. 't Is geen trein, 't is geen auto, 't is haast een trambus. Dit staat vast, dat de wagen met grote snelheid over de lijn stuift, nl. ca. 60 km per uur. Wij fotografeerden de Micheline te Tilburg bij het verlaten van het station. De opname is gemaakt vanaf de luchtbrug bij de Koestraat. - Foto's & Kaarten

Spoorwegen, Centrale Werkplaats, Atelier, NS: IS HET EEN TRAM, IS HET EEN AUTO, IS HET EEN TREIN ? De "Micheline"-auto schiet met spookachtige snelheid over de ijzerenweg. Wij hebben vandaag, 4 mei 1932, de Micheline-auto ge fotografeerd. Of de benaming "auto-op-rails" wel juist is; we weten het niet. 't Is geen trein, 't is geen auto, 't is haast een trambus. Dit staat vast, dat de wagen met grote snelheid over de lijn stuift, nl. ca. 60 km per uur. Wij fotografeerden de Micheline te Tilburg bij het verlaten van het station. De opname is gemaakt vanaf de luchtbrug bij de Koestraat.

Fotonummer["036762"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf04-05-1932
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSpoorwegen, Centrale Werkplaats, Atelier, NS: IS HET EEN TRAM, IS HET EEN AUTO, IS HET EEN TREIN ? De "Micheline"-auto schiet met spookachtige snelheid over de ijzerenweg. Wij hebben vandaag, 4 mei 1932, de Micheline-auto ge fotografeerd. Of de benaming "auto-op-rails" wel juist is; we weten het niet. 't Is geen trein, 't is geen auto, 't is haast een trambus. Dit staat vast, dat de wagen met grote snelheid over de lijn stuift, nl. ca. 60 km per uur. Wij fotografeerden de Micheline te Tilburg bij het verlaten van het station. De opname is gemaakt vanaf de luchtbrug bij de Koestraat.
Datum

036762 - Spoorwegen, Centrale Werkplaats, Atelier, NS: IS HET EEN TRAM, IS HET EEN AUTO, IS HET EEN TREIN ?  De "Micheline"-auto schiet met spookachtige snelheid over de  ijzerenweg. Wij hebben vandaag, 4 mei 1932, de Micheline-auto ge fotografeerd. Of de benaming "auto-op-rails" wel juist is; we weten het niet. 't Is geen trein, 't is geen auto, 't is haast een trambus. Dit staat vast, dat de wagen met grote snelheid over de lijn stuift, nl. ca. 60 km per uur. Wij fotografeerden de Micheline te Tilburg bij het verlaten van het station. De opname is gemaakt vanaf de luchtbrug bij de Koestraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag