602415 - Achterzijde van een carte-de-visiteportretje van fotostudio A. Heron uit Tilburg. Deze vestiging van de fotostudio van Adolf Heron uit Rotterdam werd in Tilburg aan de Zwijsenstraat gerund door de fotografen Van Wulven en Berssenbrugge. Vanaf 1902 door Henri Berssenbrugge alleen. - Foto's & Kaarten

Achterzijde van een carte-de-visiteportretje van fotostudio A. Heron uit Tilburg. Deze vestiging van de fotostudio van Adolf Heron uit Rotterdam werd in Tilburg aan de Zwijsenstraat gerund door de fotografen Van Wulven en Berssenbrugge. Vanaf 1902 door Henri Berssenbrugge alleen.

Fotonummer["602415"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1901
FotograafA Heron
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingAchterzijde van een carte-de-visiteportretje van fotostudio A. Heron uit Tilburg. Deze vestiging van de fotostudio van Adolf Heron uit Rotterdam werd in Tilburg aan de Zwijsenstraat gerund door de fotografen Van Wulven en Berssenbrugge. Vanaf 1902 door Henri Berssenbrugge alleen.
Datum

602415 - Achterzijde van een carte-de-visiteportretje van fotostudio A. Heron uit Tilburg. Deze vestiging van de fotostudio van Adolf Heron uit Rotterdam werd in Tilburg aan de Zwijsenstraat gerund door de fotografen Van Wulven en Berssenbrugge. Vanaf 1902 door Henri Berssenbrugge alleen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag