039263 - Volt, Hulpafdelingen, Pakkerij, Expeditie, Vervoer, Magazijn, Logistiek. Pakkerij Volt gevestigd in de "shed"-bouw C op complex Zuid omstreeks 1955. Bij Volt werden de produkten aanvankelijk niet in de betreffende fabricageafdeling verpakt. Men leverde deze aan in de z.g.n. normaalbakken en of manden aan de centrale pakkerij welke de produkten gereed maakte voor verzending. - Foto's & Kaarten

Volt, Hulpafdelingen, Pakkerij, Expeditie, Vervoer, Magazijn, Logistiek. Pakkerij Volt gevestigd in de "shed"-bouw C op complex Zuid omstreeks 1955. Bij Volt werden de produkten aanvankelijk niet in de betreffende fabricageafdeling verpakt. Men leverde deze aan in de z.g.n. normaalbakken en of manden aan de centrale pakkerij welke de produkten gereed maakte voor verzending.

Fotonummer["039263"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1955
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Hulpafdelingen, Pakkerij, Expeditie, Vervoer, Magazijn, Logistiek. Pakkerij Volt gevestigd in de "shed"-bouw C op complex Zuid omstreeks 1955. Bij Volt werden de produkten aanvankelijk niet in de betreffende fabricageafdeling verpakt. Men leverde deze aan in de z.g.n. normaalbakken en of manden aan de centrale pakkerij welke de produkten gereed maakte voor verzending.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo bldz. 40.
Datum

039263 - Volt, Hulpafdelingen, Pakkerij, Expeditie, Vervoer, Magazijn, Logistiek. Pakkerij Volt gevestigd in de "shed"-bouw C op complex Zuid omstreeks 1955.  Bij Volt werden de produkten aanvankelijk niet in de betreffende fabricageafdeling verpakt. Men leverde deze aan in de z.g.n. normaalbakken en of manden aan de centrale pakkerij welke de produkten gereed maakte voor verzending.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag