D-002899-2 - Bij de opening van het Festival van de werkende jeugd werd georganiseerd in de nieuwe Stadsschouwburg. Werkende jongeren in contact brengen met diverse culturele uitingen. Leo de Brabander directeur schouwburg (2de van links, burgemeester Becht van Tilburg (4de van links) - Foto's & Kaarten

Bij de opening van het Festival van de werkende jeugd werd georganiseerd in de nieuwe Stadsschouwburg. Werkende jongeren in contact brengen met diverse culturele uitingen. Leo de Brabander directeur schouwburg (2de van links, burgemeester Becht van Tilburg (4de van links)

Fotonummer["D-002899-2"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf20-05-1966
FotograafWil van Dusseldorp
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBij de opening van het Festival van de werkende jeugd werd georganiseerd in de nieuwe Stadsschouwburg. Werkende jongeren in contact brengen met diverse culturele uitingen. Leo de Brabander directeur schouwburg (2de van links, burgemeester Becht van Tilburg (4de van links)
Datum

D-002899-2 - Bij de opening van het Festival van de werkende jeugd werd georganiseerd in de nieuwe Stadsschouwburg. Werkende jongeren in contact brengen met diverse culturele uitingen. 
Leo de Brabander directeur schouwburg (2de van links, burgemeester Becht van Tilburg (4de van links)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag