050099 - Volt, Algemeen, Kunstwerken, Onthulling, Voltvonk. Stond aanvankelijk op Volt Noord. Op 30 oktober 2002 werd dit monument opnieuw onthuld op het Transvaalplein, een locatie dicht bij het oude Voltterrein. Burgemeester J. Stekelenburg tijdens zijn toespraak. Naast de burgemeester zien we achtereenvolgens een aantal oud directeuren van Volt t.w.: 1 met zonnebril Ir. W.Hoogenboezem, 3 met bruine colbert, Ir. J. Iding met naast zich zijn echtgenote. Rechts met witte haardos Ir.Huygen, oud directeur van K.M.T., een voortzetting van Metaalwaren Volt en een van de drijvende krachten voor de verplaatsing van de Voltvonk. Dan uiterst rechts Ir. A.Daniëls de voorlaatste directeur van Volt. Met witte jas tussen Hoogenboezem en Iding is Jac de Rooij, lange tijd werkzaam geweest op de postkamer van Volt. - Foto's & Kaarten

Volt, Algemeen, Kunstwerken, Onthulling, Voltvonk. Stond aanvankelijk op Volt Noord. Op 30 oktober 2002 werd dit monument opnieuw onthuld op het Transvaalplein, een locatie dicht bij het oude Voltterrein. Burgemeester J. Stekelenburg tijdens zijn toespraak. Naast de burgemeester zien we achtereenvolgens een aantal oud directeuren van Volt t.w.: 1 met zonnebril Ir. W.Hoogenboezem, 3 met bruine colbert, Ir. J. Iding met naast zich zijn echtgenote. Rechts met witte haardos Ir.Huygen, oud directeur van K.M.T., een voortzetting van Metaalwaren Volt en een van de drijvende krachten voor de verplaatsing van de Voltvonk. Dan uiterst rechts Ir. A.Daniëls de voorlaatste directeur van Volt. Met witte jas tussen Hoogenboezem en Iding is Jac de Rooij, lange tijd werkzaam geweest op de postkamer van Volt.

Fotonummer["050099"]
PlaatsTilburg
Straat["Transvaalplein"]
Datering vanaf30-10-2002
FotograafHans Hulshof, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Algemeen, Kunstwerken, Onthulling, Voltvonk. Stond aanvankelijk op Volt Noord. Op 30 oktober 2002 werd dit monument opnieuw onthuld op het Transvaalplein, een locatie dicht bij het oude Voltterrein. Burgemeester J. Stekelenburg tijdens zijn toespraak. Naast de burgemeester zien we achtereenvolgens een aantal oud directeuren van Volt t.w.: 1 met zonnebril Ir. W.Hoogenboezem, 3 met bruine colbert, Ir. J. Iding met naast zich zijn echtgenote. Rechts met witte haardos Ir.Huygen, oud directeur van K.M.T., een voortzetting van Metaalwaren Volt en een van de drijvende krachten voor de verplaatsing van de Voltvonk. Dan uiterst rechts Ir. A.Daniëls de voorlaatste directeur van Volt. Met witte jas tussen Hoogenboezem en Iding is Jac de Rooij, lange tijd werkzaam geweest op de postkamer van Volt.
Datum

050099 - Volt, Algemeen, Kunstwerken, Onthulling, Voltvonk. Stond aanvankelijk op Volt Noord. Op 30 oktober 2002 werd dit monument opnieuw onthuld op het Transvaalplein, een locatie dicht bij het oude Voltterrein. Burgemeester J. Stekelenburg tijdens zijn toespraak. Naast de burgemeester zien we achtereenvolgens een aantal oud directeuren van Volt t.w.: 1 met zonnebril Ir. W.Hoogenboezem, 3  met bruine colbert, Ir. J. Iding met naast zich zijn echtgenote. Rechts met witte haardos Ir.Huygen, oud directeur van K.M.T., een voortzetting van Metaalwaren Volt en een van de drijvende krachten voor de verplaatsing van de Voltvonk. Dan uiterst rechts Ir. A.Daniëls de voorlaatste directeur van Volt. Met witte jas tussen Hoogenboezem en Iding is Jac de Rooij, lange tijd werkzaam geweest op de postkamer van Volt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag