045190 - Litho. Koning Willem III. Het portret in steendruk naar een schilderij van N. Pieneman werd door Willem III geschonken aan de schutterijen, waarvan hij bijzonder beschermheer was en die het predikaat koninklijk mochten voeren zoals het Tilburgse St. Sebastiaan gilde. - Foto's & Kaarten

Litho. Koning Willem III. Het portret in steendruk naar een schilderij van N. Pieneman werd door Willem III geschonken aan de schutterijen, waarvan hij bijzonder beschermheer was en die het predikaat koninklijk mochten voeren zoals het Tilburgse St. Sebastiaan gilde.

Fotonummer["045190"]
PlaatsOnbekend
Datering vanaf1850
Herkomstcoll. gilde St. Sebastiaan, Tilburg
Uiterlijke vormprent
OmschrijvingLitho. Koning Willem III. Het portret in steendruk naar een schilderij van N. Pieneman werd door Willem III geschonken aan de schutterijen, waarvan hij bijzonder beschermheer was en die het predikaat koninklijk mochten voeren zoals het Tilburgse St. Sebastiaan gilde.
Annotatie"Tilburg" jrg. 19 (2001) p 89.
Datum

045190 - Litho. Koning Willem III. Het portret in steendruk naar een schilderij van N. Pieneman werd door Willem III geschonken aan de schutterijen, waarvan hij bijzonder beschermheer was en die het predikaat koninklijk mochten voeren zoals het Tilburgse St. Sebastiaan gilde.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag