038907 - Volt. Van 24 juli tot en met 16 augustus 1959 werd in het Leijpark de tentoonstelling Hart van Brabant gehouden. Volt was daar in het paviljoen Metaal en Electronica prominent aanwezig. Er was op kleine schaal ter demonstratie ook fabricage of productie. Hier een foto van de entree van het Voltgedeelte. De toenmalige directeur van Volt Dhr.Kipperman zat in het dagelijks bestuur van de stichting Tentoonstelling Tilburg 1959 "Hart van Brabant". Hij kreeg daarvoor, evenals zijn medebestuursleden de legpenning van de gemeente Tilburg in groot zilver.Tilburg vierde toen ook het feit dat de stad 150 jaar stadsrechten had. - Foto's & Kaarten

Volt. Van 24 juli tot en met 16 augustus 1959 werd in het Leijpark de tentoonstelling Hart van Brabant gehouden. Volt was daar in het paviljoen Metaal en Electronica prominent aanwezig. Er was op kleine schaal ter demonstratie ook fabricage of productie. Hier een foto van de entree van het Voltgedeelte. De toenmalige directeur van Volt Dhr.Kipperman zat in het dagelijks bestuur van de stichting Tentoonstelling Tilburg 1959 "Hart van Brabant". Hij kreeg daarvoor, evenals zijn medebestuursleden de legpenning van de gemeente Tilburg in groot zilver.Tilburg vierde toen ook het feit dat de stad 150 jaar stadsrechten had.

Fotonummer["038907"]
PlaatsTilburg
Straat["Leijpark"]
Datering vanaf01-08-1959
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Van 24 juli tot en met 16 augustus 1959 werd in het Leijpark de tentoonstelling Hart van Brabant gehouden. Volt was daar in het paviljoen Metaal en Electronica prominent aanwezig. Er was op kleine schaal ter demonstratie ook fabricage of productie. Hier een foto van de entree van het Voltgedeelte. De toenmalige directeur van Volt Dhr.Kipperman zat in het dagelijks bestuur van de stichting Tentoonstelling Tilburg 1959 "Hart van Brabant". Hij kreeg daarvoor, evenals zijn medebestuursleden de legpenning van de gemeente Tilburg in groot zilver.Tilburg vierde toen ook het feit dat de stad 150 jaar stadsrechten had.
AnnotatieVolt-contact augustus 1959.
Datum

038907 - Volt. Van 24 juli tot en met 16 augustus 1959 werd in het Leijpark de tentoonstelling Hart van Brabant gehouden. Volt was daar in het paviljoen Metaal en Electronica prominent aanwezig.  Er was op kleine schaal ter demonstratie ook fabricage of productie. Hier een foto van de entree van het Voltgedeelte.  De toenmalige directeur van Volt Dhr.Kipperman zat in het dagelijks bestuur van de stichting Tentoonstelling Tilburg 1959 "Hart van Brabant". Hij kreeg daarvoor, evenals zijn medebestuursleden de legpenning van de gemeente Tilburg in groot zilver.Tilburg vierde toen ook het feit dat de stad 150 jaar stadsrechten had.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag