17280626 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. De Tilburgse kermis gaat ten tijde van corona in aangepaste vorm door. Kleiner en onder de naam Vakantiekermis. De kermis is ingedeeld in meerdere gebieden die zijn afgezet met hekken. Bij de ingang van ieder gebied controleren toezichthouders het aantal bezoekers zoals hier bij de Paleisring. Links van het midden staat een bord met de coronaregels. Op de rode loper staat de 1,5 meter afstand aangegeven. - Foto's & Kaarten

Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. De Tilburgse kermis gaat ten tijde van corona in aangepaste vorm door. Kleiner en onder de naam Vakantiekermis. De kermis is ingedeeld in meerdere gebieden die zijn afgezet met hekken. Bij de ingang van ieder gebied controleren toezichthouders het aantal bezoekers zoals hier bij de Paleisring. Links van het midden staat een bord met de coronaregels. Op de rode loper staat de 1,5 meter afstand aangegeven.

Fotonummer["17280626"]
PlaatsTilburg
Straat["Paleisring"]
Datering vanaf19-07-2020
FotograafMaria van der Heyden
Herkomst1728 Archief Covid-19
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCovid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. De Tilburgse kermis gaat ten tijde van corona in aangepaste vorm door. Kleiner en onder de naam Vakantiekermis. De kermis is ingedeeld in meerdere gebieden die zijn afgezet met hekken. Bij de ingang van ieder gebied controleren toezichthouders het aantal bezoekers zoals hier bij de Paleisring. Links van het midden staat een bord met de coronaregels. Op de rode loper staat de 1,5 meter afstand aangegeven.
Datum

17280626 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. De Tilburgse kermis gaat ten tijde van corona in aangepaste vorm door. Kleiner en onder de naam Vakantiekermis. De kermis is ingedeeld in meerdere gebieden die zijn afgezet met hekken. Bij de ingang van ieder gebied controleren toezichthouders het aantal bezoekers zoals hier bij de Paleisring. Links van het midden staat een bord met de coronaregels. Op de rode loper staat de 1,5 meter afstand aangegeven.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag