026119 - Café 't Wit Paardje aan het Lijnsheike. In de jaren '60 van de vorige eeuw was het erg populair onder de jongeren. Elke zondagavond kon men er dansen in de zaal, vaak met levende muziek. Later werd het geheel herbouwd tot een zalencentrum. Kenteken van de auto 36-25-EL. - Foto's & Kaarten

Café 't Wit Paardje aan het Lijnsheike. In de jaren '60 van de vorige eeuw was het erg populair onder de jongeren. Elke zondagavond kon men er dansen in de zaal, vaak met levende muziek. Later werd het geheel herbouwd tot een zalencentrum. Kenteken van de auto 36-25-EL.

Fotonummer["026119"]
PlaatsTilburg
Straat["Lijnsheike"]
WijkDe Schans
Datering vanaf1965
FotograafFotograaf gemeente Tilburg
HerkomstAfdeling Voorlichting, Gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCafé 't Wit Paardje aan het Lijnsheike. In de jaren '60 van de vorige eeuw was het erg populair onder de jongeren. Elke zondagavond kon men er dansen in de zaal, vaak met levende muziek. Later werd het geheel herbouwd tot een zalencentrum. Kenteken van de auto 36-25-EL.
AnnotatieIn 2007 EM-TÉ Supermarkt en Slijterij.
Huisnummer8
Datum

026119 - Café 't Wit Paardje aan het Lijnsheike. In de jaren '60 van de vorige eeuw was het erg populair onder de jongeren. Elke zondagavond kon men er dansen in de zaal, vaak met levende muziek. Later werd het geheel herbouwd tot een zalencentrum. Kenteken van de auto 36-25-EL.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag