039169 - Volt. Zuid. Nieuwbouw, Gebouwen. In begin van 1959 werd een aanvang gemaakt met de sloop van de stalen loodsen van het papier- en afvalmagazijn t.g.v. de bouw van Hal Z en het Hoofdkantoor AH. De foto is genomen vanuit richting zuid (Groenstraat) naar noord. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Nieuwbouw, Gebouwen. In begin van 1959 werd een aanvang gemaakt met de sloop van de stalen loodsen van het papier- en afvalmagazijn t.g.v. de bouw van Hal Z en het Hoofdkantoor AH. De foto is genomen vanuit richting zuid (Groenstraat) naar noord.

Fotonummer["039169"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1959
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Nieuwbouw, Gebouwen. In begin van 1959 werd een aanvang gemaakt met de sloop van de stalen loodsen van het papier- en afvalmagazijn t.g.v. de bouw van Hal Z en het Hoofdkantoor AH. De foto is genomen vanuit richting zuid (Groenstraat) naar noord.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo, blz. 40.
Datum

039169 - Volt. Zuid. Nieuwbouw, Gebouwen. In begin van 1959 werd een aanvang gemaakt met de sloop van de stalen loodsen van het papier- en afvalmagazijn t.g.v. de bouw van Hal Z en het Hoofdkantoor AH. De foto is genomen vanuit richting zuid (Groenstraat) naar noord.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag