038569 - Volt. Opleidingen. Deze foto is gemaakt voor de z.g.n. "steentjeskerk" in Eindhoven. De dames en heren reisden in die tijd gezamenlijk per trein naar de Philips Bedrijfsschool in Eindhoven. De dames volgden een opleiding technisch tekenen en of calqueuse, de heren een andere hogere technische opleiding. Hurkend v.l.n.r.: Edith de Jong en Corry Lijs. Staand v.l.n.r.: Hein Quinten, Diny Weyers, Rietje Maas, Piet van de Ven, Cees Staps, Jetty de Witte, nog juist zichtbaar Ton van Vugt, Jan van Iersel en Fer van Weereld. De foto is rond 1960 genomen. Voorbijganger met toestel van een van de leerlingen. - Foto's & Kaarten

Volt. Opleidingen. Deze foto is gemaakt voor de z.g.n. "steentjeskerk" in Eindhoven. De dames en heren reisden in die tijd gezamenlijk per trein naar de Philips Bedrijfsschool in Eindhoven. De dames volgden een opleiding technisch tekenen en of calqueuse, de heren een andere hogere technische opleiding. Hurkend v.l.n.r.: Edith de Jong en Corry Lijs. Staand v.l.n.r.: Hein Quinten, Diny Weyers, Rietje Maas, Piet van de Ven, Cees Staps, Jetty de Witte, nog juist zichtbaar Ton van Vugt, Jan van Iersel en Fer van Weereld. De foto is rond 1960 genomen. Voorbijganger met toestel van een van de leerlingen.

Fotonummer["038569"]
PlaatsEindhoven
Datering vanaf1960
FotograafVoorbijganger
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Opleidingen. Deze foto is gemaakt voor de z.g.n. "steentjeskerk" in Eindhoven. De dames en heren reisden in die tijd gezamenlijk per trein naar de Philips Bedrijfsschool in Eindhoven. De dames volgden een opleiding technisch tekenen en of calqueuse, de heren een andere hogere technische opleiding. Hurkend v.l.n.r.: Edith de Jong en Corry Lijs. Staand v.l.n.r.: Hein Quinten, Diny Weyers, Rietje Maas, Piet van de Ven, Cees Staps, Jetty de Witte, nog juist zichtbaar Ton van Vugt, Jan van Iersel en Fer van Weereld. De foto is rond 1960 genomen. Voorbijganger met toestel van een van de leerlingen.
Datum

038569 - Volt. Opleidingen. Deze foto is gemaakt voor de z.g.n. "steentjeskerk" in Eindhoven. De dames en heren reisden in die tijd gezamenlijk per trein naar de Philips Bedrijfsschool in Eindhoven. De dames volgden een opleiding technisch tekenen en of calqueuse, de heren een andere hogere technische opleiding. Hurkend v.l.n.r.: Edith de Jong en Corry Lijs. Staand v.l.n.r.: Hein Quinten, Diny Weyers, Rietje Maas, Piet van de Ven, Cees Staps, Jetty de Witte, nog juist zichtbaar Ton van Vugt, Jan van Iersel en Fer van Weereld. De foto is rond 1960 genomen.  
Voorbijganger met toestel van een van de leerlingen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag