054281 - Sport. Voetbal. Schoolvoetbal. Prijsuitreiking na de finale van het toernooi. Op de foto op de voorgrond van links naar rechts Ad van Dongen, Burgmeester Becht en Ad van Lil. Zittend naast de dame links waarschijnlijk onderwijzer en leider bij Willem II de heer Robben. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. Schoolvoetbal. Prijsuitreiking na de finale van het toernooi. Op de foto op de voorgrond van links naar rechts Ad van Dongen, Burgmeester Becht en Ad van Lil. Zittend naast de dame links waarschijnlijk onderwijzer en leider bij Willem II de heer Robben.

Fotonummer["054281"]
PlaatsTilburg
Straat["Goirleseweg"]
WijkKorvel
Datering vanaf1964
OmschrijvingSport. Voetbal. Schoolvoetbal. Prijsuitreiking na de finale van het toernooi. Op de foto op de voorgrond van links naar rechts Ad van Dongen, Burgmeester Becht en Ad van Lil. Zittend naast de dame links waarschijnlijk onderwijzer en leider bij Willem II de heer Robben.
Datum

054281 - Sport. Voetbal. Schoolvoetbal. Prijsuitreiking na de finale van het toernooi. Op de foto op de voorgrond van links naar rechts Ad van Dongen, Burgmeester Becht en Ad van Lil. Zittend naast de dame links waarschijnlijk onderwijzer en leider bij Willem II de heer Robben.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag