003287 - Een nabootsing van de 'Ponte di Rialto' over het 'Canal Grande' in Venetie op de tentoonstelling Stad Tilburg. Links reclame voor het 'Tilburgsch Dagblad' dat werd uitgegeven door Antoine Arts, lid van de Tweede Kamer en van het ere-comité. - Foto's & Kaarten

Een nabootsing van de 'Ponte di Rialto' over het 'Canal Grande' in Venetie op de tentoonstelling Stad Tilburg. Links reclame voor het 'Tilburgsch Dagblad' dat werd uitgegeven door Antoine Arts, lid van de Tweede Kamer en van het ere-comité.

Fotonummer["003287"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1909
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingEen nabootsing van de 'Ponte di Rialto' over het 'Canal Grande' in Venetie op de tentoonstelling Stad Tilburg. Links reclame voor het 'Tilburgsch Dagblad' dat werd uitgegeven door Antoine Arts, lid van de Tweede Kamer en van het ere-comité.
Datum

003287 - Een nabootsing van de 'Ponte di Rialto' over het 'Canal Grande' in Venetie op de tentoonstelling Stad Tilburg. Links reclame voor het 'Tilburgsch Dagblad' dat werd uitgegeven door Antoine Arts, lid van de Tweede Kamer en van het ere-comité.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag