055253 - De leerlingenbond St. Antonius te Biest-Houtakker op 24 april 1921. Het doel van deze bond was jongelingen op godsdienstig, zedelijk en maatschappelijk gebied te vormen. Op deze foto zittend van links naar rechts: pastoor Boelaars, L. van Oirschot, J.Wijten.H. Vriens en J Brekelmans.Op de tweede rij van lins naar rechts: P. Vriens, A. Hesselmans, F. van Hees, J. van Nuenen,J.Hesselmans, P. van Oort, C. Wijten, B. Vriens, P. v.d. Meijs, W. v.d. Biggelaar, C. van Gestel, en A Wijten. Achteraan links A. van Gestel en rechts W. van Oort. - Foto's & Kaarten

De leerlingenbond St. Antonius te Biest-Houtakker op 24 april 1921. Het doel van deze bond was jongelingen op godsdienstig, zedelijk en maatschappelijk gebied te vormen. Op deze foto zittend van links naar rechts: pastoor Boelaars, L. van Oirschot, J.Wijten.H. Vriens en J Brekelmans.Op de tweede rij van lins naar rechts: P. Vriens, A. Hesselmans, F. van Hees, J. van Nuenen,J.Hesselmans, P. van Oort, C. Wijten, B. Vriens, P. v.d. Meijs, W. v.d. Biggelaar, C. van Gestel, en A Wijten. Achteraan links A. van Gestel en rechts W. van Oort.

Fotonummer["055253"]
PlaatsBiest-Houtakker
Datering vanaf24-04-1921
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe leerlingenbond St. Antonius te Biest-Houtakker op 24 april 1921. Het doel van deze bond was jongelingen op godsdienstig, zedelijk en maatschappelijk gebied te vormen. Op deze foto zittend van links naar rechts: pastoor Boelaars, L. van Oirschot, J.Wijten.H. Vriens en J Brekelmans.Op de tweede rij van lins naar rechts: P. Vriens, A. Hesselmans, F. van Hees, J. van Nuenen,J.Hesselmans, P. van Oort, C. Wijten, B. Vriens, P. v.d. Meijs, W. v.d. Biggelaar, C. van Gestel, en A Wijten. Achteraan links A. van Gestel en rechts W. van Oort.
AnnotatieHilvarenbeek en zijn kerkdorpen p.168
Datum

055253 - De leerlingenbond St. Antonius te Biest-Houtakker op 24 april 1921. Het doel van deze bond was jongelingen op godsdienstig, zedelijk en maatschappelijk gebied te vormen. Op deze foto zittend van links naar rechts: pastoor Boelaars, L. van Oirschot, J.Wijten.H. Vriens en J Brekelmans.Op de tweede rij van lins naar rechts: P. Vriens, A. Hesselmans, F. van Hees, J. van Nuenen,J.Hesselmans, P. van Oort, C. Wijten, B. Vriens, P. v.d. Meijs, W. v.d. Biggelaar, C. van Gestel, en A Wijten. Achteraan links A. van Gestel en rechts W. van Oort.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag