1726_011 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Openbare bekendmaking betreffende verduistering namens de burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel op 1 juni 1940. De bekendmaking betreft de verduistering van gebouwen, zodat na zonsondergang geen lichtschijnsel naar buiten dringt. Het doven van de straatverlichting en beperkingen van de verlichting van voertuigen. Aan de rechterzijde staat de bekendmaking in het Duits. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Openbare bekendmaking betreffende verduistering namens de burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel op 1 juni 1940. De bekendmaking betreft de verduistering van gebouwen, zodat na zonsondergang geen lichtschijnsel naar buiten dringt. Het doven van de straatverlichting en beperkingen van de verlichting van voertuigen. Aan de rechterzijde staat de bekendmaking in het Duits. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_011"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-06-1940
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Openbare bekendmaking betreffende verduistering namens de burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel op 1 juni 1940. De bekendmaking betreft de verduistering van gebouwen, zodat na zonsondergang geen lichtschijnsel naar buiten dringt. Het doven van de straatverlichting en beperkingen van de verlichting van voertuigen. Aan de rechterzijde staat de bekendmaking in het Duits. WOII. WO2.
Datum

1726_011 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Openbare bekendmaking betreffende verduistering namens de burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel op 1 juni 1940. 

De bekendmaking betreft de verduistering van gebouwen, zodat na zonsondergang geen lichtschijnsel naar buiten dringt. Het doven van de straatverlichting en beperkingen van de verlichting van voertuigen.

Aan de rechterzijde staat de bekendmaking in het Duits.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag