054054 - Sport. Voetbal Willem II. Door een 3 -1 overwinning tegen D.F.C. keerde Willem II terug in de ere divisie. Na de wedstrijd, die gespeeld werd in "De Vliert" in Den Bosch werden de spelers op grootse wijze in Tilburg onthaald. Op de foto in de auto v.l.n.r. L van Weijst (bestuurslid) de Belg Rik Mateijs, G.Villevoy (bestuurslid) en aanvoerder Jan Brooijmans. Naast de chauffeur voorzitter Dr. A. Schuurman. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal Willem II. Door een 3 -1 overwinning tegen D.F.C. keerde Willem II terug in de ere divisie. Na de wedstrijd, die gespeeld werd in "De Vliert" in Den Bosch werden de spelers op grootse wijze in Tilburg onthaald. Op de foto in de auto v.l.n.r. L van Weijst (bestuurslid) de Belg Rik Mateijs, G.Villevoy (bestuurslid) en aanvoerder Jan Brooijmans. Naast de chauffeur voorzitter Dr. A. Schuurman.

Fotonummer["054054"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf07-06-1958
OmschrijvingSport. Voetbal Willem II. Door een 3 -1 overwinning tegen D.F.C. keerde Willem II terug in de ere divisie. Na de wedstrijd, die gespeeld werd in "De Vliert" in Den Bosch werden de spelers op grootse wijze in Tilburg onthaald. Op de foto in de auto v.l.n.r. L van Weijst (bestuurslid) de Belg Rik Mateijs, G.Villevoy (bestuurslid) en aanvoerder Jan Brooijmans. Naast de chauffeur voorzitter Dr. A. Schuurman.
Datum

054054 - Sport. Voetbal Willem II. Door een 3 -1  overwinning tegen D.F.C. keerde Willem II terug in de ere divisie. Na de wedstrijd, die gespeeld werd in "De Vliert" in Den Bosch werden de spelers op grootse wijze in Tilburg onthaald. Op de foto in de auto v.l.n.r. L van Weijst (bestuurslid) de Belg Rik Mateijs, G.Villevoy (bestuurslid) en aanvoerder Jan Brooijmans. Naast de chauffeur voorzitter Dr. A. Schuurman.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag