038625 - Volt. Zuid. Gebouwen. 1938. Gezicht vanuit de directiekamer ( gebouw J ) van Volt aan de Nieuwe Goirleseweg (nu Voltstraat). Links gebouw D, de lakspuiterij en rechts gebouw G het Productiebureau later onderdeel van Materials Management. Het gebouw achter de schoorsteen is gebouw E, de machinekamer. De geparkeerde auto is de directieauto. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Gebouwen. 1938. Gezicht vanuit de directiekamer ( gebouw J ) van Volt aan de Nieuwe Goirleseweg (nu Voltstraat). Links gebouw D, de lakspuiterij en rechts gebouw G het Productiebureau later onderdeel van Materials Management. Het gebouw achter de schoorsteen is gebouw E, de machinekamer. De geparkeerde auto is de directieauto. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.

Fotonummer["038625"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1938
FotograafNN
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Gebouwen. 1938. Gezicht vanuit de directiekamer ( gebouw J ) van Volt aan de Nieuwe Goirleseweg (nu Voltstraat). Links gebouw D, de lakspuiterij en rechts gebouw G het Productiebureau later onderdeel van Materials Management. Het gebouw achter de schoorsteen is gebouw E, de machinekamer. De geparkeerde auto is de directieauto. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo bldz.40.
Datum

038625 - Volt. Zuid. Gebouwen. 1938. Gezicht vanuit de directiekamer ( gebouw J ) van Volt aan de Nieuwe Goirleseweg (nu Voltstraat). Links gebouw D, de lakspuiterij en rechts gebouw G het Productiebureau later onderdeel van Materials Management. Het gebouw achter de schoorsteen is gebouw E, de machinekamer. De geparkeerde auto is de directieauto. 
Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag