TLB023000471_003 - Wethouder Jan Timmermans (links) reikt eerste exemplaar uit van een speciaal leermiddelenpakket, bestemd voor groep 6 - 8 van het basis en speciaal onderwijs, in het kader van het "Anti Vandalisme Project", aan Mr. D. Schellekens, Voorzitter van de Ver. Schoolbesturen voor Basis en Speciaal Onderwijs. Het leermiddelenpakket heeft als titel "Hoezo Stoer". - Foto's & Kaarten

Wethouder Jan Timmermans (links) reikt eerste exemplaar uit van een speciaal leermiddelenpakket, bestemd voor groep 6 - 8 van het basis en speciaal onderwijs, in het kader van het "Anti Vandalisme Project", aan Mr. D. Schellekens, Voorzitter van de Ver. Schoolbesturen voor Basis en Speciaal Onderwijs. Het leermiddelenpakket heeft als titel "Hoezo Stoer".

Fotonummer["TLB023000471_003"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
WijkCentrum / Binnenstad
Datering vanaf11-1991
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWethouder Jan Timmermans (links) reikt eerste exemplaar uit van een speciaal leermiddelenpakket, bestemd voor groep 6 - 8 van het basis en speciaal onderwijs, in het kader van het "Anti Vandalisme Project", aan Mr. D. Schellekens, Voorzitter van de Ver. Schoolbesturen voor Basis en Speciaal Onderwijs. Het leermiddelenpakket heeft als titel "Hoezo Stoer".
Datum

TLB023000471_003 - Wethouder Jan Timmermans (links) reikt eerste exemplaar uit van een speciaal leermiddelenpakket, bestemd voor groep 6 - 8 van het basis en speciaal onderwijs, in het kader van het "Anti Vandalisme Project", aan Mr. D. Schellekens, Voorzitter van de Ver. Schoolbesturen voor Basis en Speciaal Onderwijs. Het leermiddelenpakket heeft als titel "Hoezo Stoer".
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag