TLB023000170_002 - Jongeren voor de deur van café Bobbie Bunt met op de achtergrond de Heuvelse Kerk. In het linkse pand waren resp. de Credit Lyonnais Bank, de Nederlandse Credietbank en Instituut Schoevers gevestigd. De uitbater van dit café was Rob Verbunt. Links op de foto staat Danielle Appeldoorn (met rugzak). Midden op de foto (staand v.l.n.r,) zijn Roland van Gestel, Barend de Rooij en Eric-Jan van Houtum. Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI. - Foto's & Kaarten

Jongeren voor de deur van café Bobbie Bunt met op de achtergrond de Heuvelse Kerk. In het linkse pand waren resp. de Credit Lyonnais Bank, de Nederlandse Credietbank en Instituut Schoevers gevestigd. De uitbater van dit café was Rob Verbunt. Links op de foto staat Danielle Appeldoorn (met rugzak). Midden op de foto (staand v.l.n.r,) zijn Roland van Gestel, Barend de Rooij en Eric-Jan van Houtum. Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.

Fotonummer["TLB023000170_002"]
PlaatsTilburg
Straat["Tuinstraat","Pieter Vreedeplein"]
Datering vanaf01-03-1990
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJongeren voor de deur van café Bobbie Bunt met op de achtergrond de Heuvelse Kerk. In het linkse pand waren resp. de Credit Lyonnais Bank, de Nederlandse Credietbank en Instituut Schoevers gevestigd. De uitbater van dit café was Rob Verbunt. Links op de foto staat Danielle Appeldoorn (met rugzak). Midden op de foto (staand v.l.n.r,) zijn Roland van Gestel, Barend de Rooij en Eric-Jan van Houtum. Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.
AnnotatieReactie op "Weerzien" foto in Brabants Dagblad van 25-07-2017. "Café Bobbie Bunt was goud".
Huisnummer7
Datum

TLB023000170_002 - Jongeren voor de deur van café Bobbie Bunt met op de achtergrond de Heuvelse Kerk. In het linkse pand waren resp. de Credit Lyonnais Bank, de Nederlandse Credietbank en Instituut Schoevers gevestigd. De uitbater van dit café was Rob Verbunt.
Links op de foto staat Danielle Appeldoorn (met rugzak). Midden op de foto (staand v.l.n.r,) zijn Roland van Gestel, Barend de Rooij en Eric-Jan van Houtum.
Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag