038985 - Volt. Noord. Productie of fabricage van lijntransformatoren, ook wel genoemd lijntrafo`s of LOT ( Line Output Transformers ). Hier een detail van een meervoudige wikkelautomaat met daarop de producten. De vermoedelijke datum 1985. Lijntrafo's wekten de hoge spanning op (25.000 volt) die nodig was om een televisiebeeld tot stand te brengen. - Foto's & Kaarten

Volt. Noord. Productie of fabricage van lijntransformatoren, ook wel genoemd lijntrafo`s of LOT ( Line Output Transformers ). Hier een detail van een meervoudige wikkelautomaat met daarop de producten. De vermoedelijke datum 1985. Lijntrafo's wekten de hoge spanning op (25.000 volt) die nodig was om een televisiebeeld tot stand te brengen.

Fotonummer["038985"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf1985
FotograafHans Hulshof, Volt
HerkomstVoltarchief.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Noord. Productie of fabricage van lijntransformatoren, ook wel genoemd lijntrafo`s of LOT ( Line Output Transformers ). Hier een detail van een meervoudige wikkelautomaat met daarop de producten. De vermoedelijke datum 1985. Lijntrafo's wekten de hoge spanning op (25.000 volt) die nodig was om een televisiebeeld tot stand te brengen.
Huisnummer25
Datum

038985 - Volt. Noord. Productie of fabricage van lijntransformatoren, ook wel genoemd lijntrafo`s of LOT ( Line Output Transformers ). Hier een detail van een meervoudige wikkelautomaat met daarop de producten. De vermoedelijke datum 1985. Lijntrafo's wekten de hoge spanning op (25.000 volt) die nodig was om een televisiebeeld tot stand te brengen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag