053773 - Sport. Biljart. Biljartclub van café 't Molentje aan het Rosmolenplein, eigendom van slager Frans van de Put. zittend v.l.n.r. Cees Bogaers, Willeke Verbunt, Harrie Engelen ( directeur van cooperatie "t Anker aan de Kruisstraat), slager/herbergier Frans v.d. Put en N.N.; staande v.l.n.r. N.N., Gust Hoes, goudsmid Carel ter Linde, N.N., N.N., fietsenmaker Toon v.d. Put, N.N. en Frans Mols. Willem Verbunt biljarte zelf niet; hij had een bult en kwam amper boven het biljart uit. Hij hield wel de punten bij en was ook secretaris van de kegelclub de Herinnering in café De Rode Haan. Hij werd ook "Verbult" genoemd. - Foto's & Kaarten

Sport. Biljart. Biljartclub van café 't Molentje aan het Rosmolenplein, eigendom van slager Frans van de Put. zittend v.l.n.r. Cees Bogaers, Willeke Verbunt, Harrie Engelen ( directeur van cooperatie "t Anker aan de Kruisstraat), slager/herbergier Frans v.d. Put en N.N.; staande v.l.n.r. N.N., Gust Hoes, goudsmid Carel ter Linde, N.N., N.N., fietsenmaker Toon v.d. Put, N.N. en Frans Mols. Willem Verbunt biljarte zelf niet; hij had een bult en kwam amper boven het biljart uit. Hij hield wel de punten bij en was ook secretaris van de kegelclub de Herinnering in café De Rode Haan. Hij werd ook "Verbult" genoemd.

Fotonummer["053773"]
PlaatsTilburg
Straat["Rosmolenplein"]
WijkLoven
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. Biljart. Biljartclub van café 't Molentje aan het Rosmolenplein, eigendom van slager Frans van de Put. zittend v.l.n.r. Cees Bogaers, Willeke Verbunt, Harrie Engelen ( directeur van cooperatie "t Anker aan de Kruisstraat), slager/herbergier Frans v.d. Put en N.N.; staande v.l.n.r. N.N., Gust Hoes, goudsmid Carel ter Linde, N.N., N.N., fietsenmaker Toon v.d. Put, N.N. en Frans Mols. Willem Verbunt biljarte zelf niet; hij had een bult en kwam amper boven het biljart uit. Hij hield wel de punten bij en was ook secretaris van de kegelclub de Herinnering in café De Rode Haan. Hij werd ook "Verbult" genoemd.
Annotatiezie rubriek Weerzien in Brabants Dagblad 1.5.1998
Huisnummer61
Datum

053773 - Sport. Biljart. Biljartclub van café 't Molentje aan het Rosmolenplein, eigendom van slager Frans van de Put.  
zittend v.l.n.r. Cees Bogaers, Willeke Verbunt, Harrie Engelen ( directeur van cooperatie "t Anker aan de Kruisstraat), slager/herbergier Frans v.d. Put en N.N.; staande v.l.n.r. N.N., Gust Hoes, goudsmid Carel ter Linde, N.N., N.N., fietsenmaker Toon v.d. Put, N.N. en Frans Mols. Willem Verbunt biljarte zelf niet; hij had een bult en kwam amper boven het biljart uit. Hij hield wel de punten bij en was ook secretaris van de kegelclub de Herinnering in café De Rode Haan. Hij werd ook "Verbult" genoemd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag