038522 - Volt. Zuid. Luchtfoto gebouwen complex zuid. De Voltfabriek in 1933. T.g.v. het afscheid van Dhr. S. Aninga als directeur. Zou genomen kunnen zijn vanuit de toren van de kerk Onze Lieve Vrouw Moeder Van Goede Raad. (Broekhoven I ) Op de voorgrond de Broekhovense weg. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Luchtfoto gebouwen complex zuid. De Voltfabriek in 1933. T.g.v. het afscheid van Dhr. S. Aninga als directeur. Zou genomen kunnen zijn vanuit de toren van de kerk Onze Lieve Vrouw Moeder Van Goede Raad. (Broekhoven I ) Op de voorgrond de Broekhovense weg. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.

Fotonummer["038522"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-12-1933
FotograafNN
HerkomstVolt fotogedenkboek/Philipsarchief.
Uiterlijke vormluchtfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Luchtfoto gebouwen complex zuid. De Voltfabriek in 1933. T.g.v. het afscheid van Dhr. S. Aninga als directeur. Zou genomen kunnen zijn vanuit de toren van de kerk Onze Lieve Vrouw Moeder Van Goede Raad. (Broekhoven I ) Op de voorgrond de Broekhovense weg. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Datum

038522 - Volt. Zuid. Luchtfoto gebouwen complex zuid.  De Voltfabriek in 1933. T.g.v. het afscheid van Dhr. S. Aninga als directeur.  Zou genomen kunnen zijn vanuit de toren van de kerk Onze Lieve Vrouw Moeder Van Goede Raad. (Broekhoven I ) Op de voorgrond de Broekhovense weg.
Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag