007244 - Titelblad van het Impromptu voor piano dat Richard Hol kort voor zijn dood componeerde ter nagedachtenis aan Maria Kessels. Hol was een huisvriend van de familie, zijn dochter Jacoba logeerde bij Kessels tijdens de augustusdagen in 1900. Hoewel Hol tijdens zijn laatste levensjaren als orkestleider zwaar te lijden had onder zijn gezondheid, is het Impromptu een compositie die de tand van de tijd en de krietiek blijft weerstaan. - Foto's & Kaarten

Titelblad van het Impromptu voor piano dat Richard Hol kort voor zijn dood componeerde ter nagedachtenis aan Maria Kessels. Hol was een huisvriend van de familie, zijn dochter Jacoba logeerde bij Kessels tijdens de augustusdagen in 1900. Hoewel Hol tijdens zijn laatste levensjaren als orkestleider zwaar te lijden had onder zijn gezondheid, is het Impromptu een compositie die de tand van de tijd en de krietiek blijft weerstaan.

Fotonummer["007244"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1904
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingTitelblad van het Impromptu voor piano dat Richard Hol kort voor zijn dood componeerde ter nagedachtenis aan Maria Kessels. Hol was een huisvriend van de familie, zijn dochter Jacoba logeerde bij Kessels tijdens de augustusdagen in 1900. Hoewel Hol tijdens zijn laatste levensjaren als orkestleider zwaar te lijden had onder zijn gezondheid, is het Impromptu een compositie die de tand van de tijd en de krietiek blijft weerstaan.
AnnotatieMoordhoek, p. 30
Datum

007244 - Titelblad van het Impromptu voor piano dat Richard Hol kort voor zijn dood componeerde ter nagedachtenis aan Maria Kessels. Hol was een huisvriend van de familie, zijn dochter Jacoba logeerde bij Kessels tijdens de augustusdagen in 1900. Hoewel Hol tijdens zijn laatste levensjaren als orkestleider zwaar te lijden had onder zijn gezondheid, is het Impromptu een compositie die de tand van de tijd en de krietiek blijft weerstaan.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag