054085 - Sport. Voetbal. Broekhoven. Foto gemaakt door kapelaan Tychon van de parochie Broekhoven II (H.Familie), die oprichter was van de vereniging Op de foto v.l.n.r. Frans Couwenberg, Thijs Brouwers, Pollet, Willemsen, Jan van Corven en Joore. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. Broekhoven. Foto gemaakt door kapelaan Tychon van de parochie Broekhoven II (H.Familie), die oprichter was van de vereniging Op de foto v.l.n.r. Frans Couwenberg, Thijs Brouwers, Pollet, Willemsen, Jan van Corven en Joore.

Fotonummer["054085"]
PlaatsTilburg
Straat["Hilvarenbeekseweg"]
WijkBroekhoven
Datering vanaf1942
FotograafTychon, kapelaan
HerkomstAkkermans, A.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. Voetbal. Broekhoven. Foto gemaakt door kapelaan Tychon van de parochie Broekhoven II (H.Familie), die oprichter was van de vereniging Op de foto v.l.n.r. Frans Couwenberg, Thijs Brouwers, Pollet, Willemsen, Jan van Corven en Joore.
Datum

054085 - Sport. Voetbal. Broekhoven. Foto gemaakt door kapelaan Tychon van de parochie Broekhoven II (H.Familie), die oprichter was van de vereniging  Op de foto v.l.n.r. Frans Couwenberg, Thijs Brouwers, Pollet, Willemsen, Jan van Corven en Joore.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag