038962 - Volt. Noord. In januari 1995 werd K.M.T. overgenomen door het Japanse bedrijf J.S.T. Vandaar deze foto van het nagenoeg voltallige personeel voor de Hasseltse kapel. Echter na enkele weken werd de overeenkomst alsnog afgeblazen. Een latere overname in het jaar 2000 door Key Tec bood ook nauwelijks perspectief. In 2001 werd de productie overgeplaatst naar de Key Tec vestiging in Eindhoven. Daarmee kwam voor Tilburg een einde aan de historie daterend van 1928 toen met de overgang van de productie van gloeilampen naar radio onderdelen de productie of fabricage afdeling metaalwaren werd opgericht. K.M.T was in feite een voortzetting van die afdeling. - Foto's & Kaarten

Volt. Noord. In januari 1995 werd K.M.T. overgenomen door het Japanse bedrijf J.S.T. Vandaar deze foto van het nagenoeg voltallige personeel voor de Hasseltse kapel. Echter na enkele weken werd de overeenkomst alsnog afgeblazen. Een latere overname in het jaar 2000 door Key Tec bood ook nauwelijks perspectief. In 2001 werd de productie overgeplaatst naar de Key Tec vestiging in Eindhoven. Daarmee kwam voor Tilburg een einde aan de historie daterend van 1928 toen met de overgang van de productie van gloeilampen naar radio onderdelen de productie of fabricage afdeling metaalwaren werd opgericht. K.M.T was in feite een voortzetting van die afdeling.

Fotonummer["038962"]
PlaatsTilburg
Straat["Hasseltplein"]
Datering vanaf1995
FotograafHans Hulshof, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Noord. In januari 1995 werd K.M.T. overgenomen door het Japanse bedrijf J.S.T. Vandaar deze foto van het nagenoeg voltallige personeel voor de Hasseltse kapel. Echter na enkele weken werd de overeenkomst alsnog afgeblazen. Een latere overname in het jaar 2000 door Key Tec bood ook nauwelijks perspectief. In 2001 werd de productie overgeplaatst naar de Key Tec vestiging in Eindhoven. Daarmee kwam voor Tilburg een einde aan de historie daterend van 1928 toen met de overgang van de productie van gloeilampen naar radio onderdelen de productie of fabricage afdeling metaalwaren werd opgericht. K.M.T was in feite een voortzetting van die afdeling.
Datum

038962 - Volt. Noord. In januari 1995 werd K.M.T. overgenomen door het Japanse bedrijf J.S.T. Vandaar deze foto van het nagenoeg voltallige personeel voor de Hasseltse kapel. Echter na enkele weken werd de overeenkomst alsnog afgeblazen. Een latere overname in het jaar 2000 door Key Tec bood ook nauwelijks perspectief. In 2001 werd de productie overgeplaatst naar de Key Tec vestiging in Eindhoven. Daarmee kwam voor Tilburg een einde aan de historie daterend van 1928 toen met de overgang van de productie van gloeilampen naar radio onderdelen de productie of fabricage afdeling metaalwaren werd opgericht. K.M.T was in feite een voortzetting van die afdeling.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag